Κ-16: Η ΕΠΣ Πιερίας το δεύτερο εισιτήριο μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι με την ΕΠΣ Χανίων

Η Μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Πιερίας νίκησε στα πέναλτι 9-8 την ομάδα της ΕΠΣ Χανίων (κ.α. 1-1) και προκρίθηκε “4” του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ακολουθώντας την ΕΠΣ Ξάνθης που είχε προκριθεί μετά από ένα επίσης αγωνιώδες παιχνίδι στα πέναλτι. Στο κατάμεστο φιλόξενο γήπεδο του Βατανιακού η Μικτή ομάδα των Κ-16 της ΕΠΣ Πιερίας έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο, έχασε κλασικές ευκαιρίες για την νίκη, πέτυχε ένα γκολ που κακώς δεν μέτρησε και τελικά δικαιώθηκε η προσπάθεια των παικτών της με την πανάξια πρόκριση τους στην “ψυχοφθόρο” διαδικασία των πέναλτι. MVP της πρόκρισης ο τερματοφύλακας της Κ16 ΕΠΣ Πιερίας ο Γιάννης Γκατζάς που “απέκρουσε” 2 πέναλτι και στο 11ο πέναλτι πέτυχε το 9-8 με ψύχραιμη εκτέλεση δίνοντας την πρόκριση και “πνίγηκε” στις αγκαλιές των συμπαικτών του που γνώρισαν την αποθέωση των φιλάθλων που ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς απο χαρά για την σπουδαία πρόκριση.

Σήμερα Μ. Τρίτη κρίνονται τα άλλα δύο εισιτήρια των ημιτελικών με την ΕΠΣ Ηρακλείου να υποδέχεται στο γήπεδο του Ατσαλένιου την ΕΠΣ Δωδεκανήσου (13:00) και την ΕΠΣ Λάρισας την ΕΠΣ Μακεδονίας (17:00) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 67′ με μακρινό ασύληπτο σουτ ο Γκουλαξίδης κάνει το 1-0.

Στο 70′ απο φαουλ του Γεωργιακάκη, με κεφαλιά ο Νιαυραδάκης ισοφάρισε σε 1-1.

 

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Σπυρλίδης 1-0

Γεωργιακάκης 1-1

Γκουλαξίδης 2-1

Κοντέκας 2-2

Ζώρας 3-2

Ματζοράκης 3-3

Σιτμαλίδης 4-3

Νιαυραδάκης 4-4

Χρυσίδης 5-4

Λούπασης 5-5

Μπόζογλου 6-5

Περάκης 6-6

Τζίτζας 7-6

Παναγιωτάκης 7-7

Τσιρώνης άουτ

Πουλιδάκης δοκάρι

Κολωνιάρης 8-7

Τσιριτάκης 8-8

Παπαδόπουλος απέκρουση

Λαΐνας απέκρουση

Γκατζάς 9-8

Γελασάκης απέκρουση

 

OI ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Κ16: Γκατζάς, Ζώρας, Τζίτσας, Χρυσίδης,Κολωνιάρης, Μπόζογλου, Γκουλαξίδης, Παπαστάμου, Σπυρλίδης, Σιτμαλίδης, Φιρινίδης. Στην αποστολή ήταν και οι: Κέμος, Τσιρώνης, Παπαδόπουλος, Παγιώτας, Λιακόπουλος, Βαρυτιμίδης, Κιτσούλης, Θεοδωρίδης, Μαλεζάς.

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ Κ16: Σοφιάκης, Βέρδος, Ματζοράκης, Λούπασης, Κοντέκας, Νταμαδάκης, Ταπανάρης, Περάκης, Νιαυραδάκης, Γεωργιακάκης, Ταπανάρης. Στην αποστολή ήταν και οι: Διγενάκης, Γελασάκης, Λαΐνας, Πουλιδάκης, Παναγιωτάκης, Λούλο, Κουμάκης, Τσιριτάκης, Αθουσάκης.

 

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

social media