Κ-16: Φοβερή πρόκριση της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος!

Με ψυχή, πάθος και χωρίς φόβο, όπως είχε αναφέρει στην Ξάνθη Sport ο προπονητής Τόλης Κουτρουλός μία μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι, η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης “γύρισε” ένα παιχνίδι στο τέλος και πανηγύρισε στα πέναλτι την πρόκριση επί της ΕΠΣ Αθηνών. Οι φιλοξενούμενοι που ήρθαν με διανυκτέρευση και συνοδεία των ανθρώπων της Ένωσής τους για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση, αν και προηγήθηκαν νωρίς (13′) με 0-1 ισοφαρίστηκαν από το σημείο του πέναλτι στο 90′. Η Ξάνθη δεν το έβαλε κάτω, προσπάθησε να αντιδράσει, είχε τις στιγμές της και στο τέλος δικαιώθηκε για την προσπάθειά της. Κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό με το οποίο έγινε το 1-1 και στην διαδικασία της “ρώσικης ρουλέτας” ήταν πιο ψύχραιμη φτάνοντας στο 4-3. Ο Κουρτίδης απέκρουσε το πρώτο πέναλτι, οι Αθηναίοι έστειλαν άουτ το 4ο, ενώ οι Ξανθιώτες που είχαν ένα δοκάρι (στην πρώτη εκτέλεση) με τον Μπογιατζόπουλο να είναι εύστοχος στο τελευταίο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς!

 

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Τομαράς (Διονίδης – Παπαδόπουλος) της ΕΠΣ Θράκης.

 

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Ξάνθης και σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές Φίλιππο Κουρτίδη, Αχμέτ Αδέμογλου, Ιωάννη Καρβουνίδη, Ελευθέριο Δρόσο, Σάββα Μπαλάση, Θεόδωρο – Βασίλη Κερεμιτσή, Νίκο Τονικίδη, Εγκέ Καπζά, Ανέστη Μπογιατζόπουλο, Επαμεινώνδα Αλεξιάδη, Χρήστο Φάκα, Χρήστο Χριστοδούλου, Δημήτρης Ρίζος, Παναγιώτης Μπουμπούκης, Εφραίμ – Αβραάμ Αβραμίδης, Στυλιανός Μπουτιέρος, Παναγιώτης Σαϊλάκης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Θεόδωρος Δροσόπουλος, Νίκος Ντάκος,  Γιώργος Μπιζάνης, Χρήστος Μελεμενλής, Διαμαντής Ιωάννου, Γιάννης Αποστολίδης, Ροέλ Σαχίνι και Χρήστος Πένγκου, για την μεγάλη διάκριση κι ενώ το ταξίδι… συνεχίζεται!

 

Στις 28/4 η ΕΠΣ Πιερίας υποδέχεται την ΕΠΣ Χανίων και στις 30/4 η ΕΠΣ Ηρακλείου την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και η ΕΠΣ Λάρισας την ΕΠΣ Μακεδονίας, για να δούμε ποιες θα είναι οι άλλες τρεις ομάδες που θα πλαισιώσουν την ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελικά.

Σχετικά άρθρα

social media