Regions’ Cup: Με νίκη στον τελικό, η αντίπαλος της Ξάνθης!

Στον μεγάλο τελικό του Regions Cup προκρίθηκε η Εύβοια μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Λάρισας στο ουδέτερο γήπεδο της Αταλάντης κι έτσι θα έχουμε επανάληψη του τελικού του 2016, όπου η ξανθιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει στο γήπεδο του Πιερικού με 0-2!

Η στο σημερινό παιχνίδι η Εύβοια απειλήθηκε πρώτη στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και επέβαλε τον ρυθμό της. Ήταν εμφανώς καλύτερη, πιο γρήγορη και πιο εκρηκτική, έπαιξε με μεγαλύτερο πάθος και λίγο πριν πέσει η αυλαία του ημιχρόνου άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 44′ από σέντρα του Μάριου Καραχάλιου (του Λήλα), ο Κώστας Καραμπάς του ΑΟΧ με κεφαλιά έκανε το 1-0 και άνοιξε το δρόμο για τον τελικό (η Εύβοια προκρινόταν ακόμη και με …ήττα με ένα γκολ διαφορά). Εκεί …έκοψε τα φτερά και τις ορέξεις της Λάρισας και στο β’ ημίχρονο ο Καραχάλιος της έδωσε τη χαριστική βολή. Στο 67‘ από ασίστ του Βαλκάνου του ΑΟΧ, ο φορ του Λήλα βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, τον πλάσαρε, η μπάλα αποκρούστηκε, αλλά στην επαναφορά ο “σούπερ Μάριο” έγραψε το2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο μεγάλος τελικός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (13/5) με αντίπαλο την Ξάνθη που σήμερα ήρθε ισόπαλη 0-0 με τη Θράκη και πιθανότατα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του egnomi.gr ο τελικός θα γίνει στο ουδέτερο γήπεδο της Κατερίνης.

ΕΥΒΟΙΑ (Θανάσης Γουρνάς): Ντουμάνης, Μπαλόζι, Καραμπάς, Τζάβρας (75′ Μετσανάι), Πιλάτης, Καλοχωρίδης, Μάνος Αναστασίου, Ντούρμας, Μήτρου (65′ Θαλασσινός), Καραχάλιος (70′ Σίδερης), Κούρτης.

Σχετικά άρθρα

social media