Ο Χρήστος Βαχαρίδης νέος τεχνικός του Λεύκιππου Ξάνθης!

Νέος προπονητής του Λεύκιππου για την σεζόν 2019-20 θα είναι όπως ανακοινώθηκε με σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου ο Ξανθιώτης Χρήστος Βαχαρίδης. Ο γνωστός στο αθλητικό κοινό της πόλης κόουτς, έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες των Ιωαννίνων, ενώ στη συνέχεια με την επιστροφή του στην Ξάνθη, ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αθλητής στην Ασπίδα και στη συνέχεια ανέλαβε τα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου, σε συνεργασία με τον Αντώνη Κασαρτζίδη.

Ο Χρήστος Βαχαρίδης οδήγησε την παιδική ομάδα της Ασπίδας στο Final-4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το 2014 και 2015, στην τελική φάση του πανελλήνιου παιδικού πρωταθλήματος στα Τρίκαλα το 2016 (5η θέση) , στο Fianl-4 Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το 2017, ενώ το 2018 είχε βρεθεί στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με την Ασπίδα. Η διοίκηση του Ματθαίου Σαββίδη μετά τις σχετικές επαφές, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, τα βρήκε σε όλα με τον Ξανθιώτη τεχνικό μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Αμοιρίδη για προσωπικούς λόγους στην πατρίδα του Θεσσαλονίκη και μπαίνει σε μια… νέα εποχή με κυρίαρχο μέλημα την ενίσχυση του συλλόγου με νέους αθλητές τόσο ηλικιακά όσο και ποιοτικά, με έμφαση στο ξανθιώτικο στοιχείο και την τοπική “αγορά”.

Σύντομα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και στο team των τμημάτων υποδομής, όπως και στο μεταγραφικό μέρος του ανδρικού τμήματος.

Σχετικά άρθρα