Αμοιρίδης: «Μεγάλη και δίκαιη η νίκη μας»!

Ικανοποιημένος από την μεγάλη νίκη του Λεύκιππου μέσα στον Εύοσμο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο coach Παναγιώτης Αμοιρίδης. Αυτό που κρατά ο κ. Αμοιρίδης είναι το γεγονός ότι  η μεγάλη νίκη συνοδεύτηκε και από μια πολύ καλή εμφάνιση γεγονός που τον γεμίζει με αισιοδοξία σχετικά με τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Τέλος κάνει σχετική αναφορά και στην ανακοίνωση της ομάδας του Αίαντα Ευόσμου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η νίκη του Λεύκιππου είναι πέρα για πέρα δίκαιη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο coach Παναγιώτης Αμοιρίδης: 

Για το παιχνίδι: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και από μια μεγάλη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παίζουμε αρκετά καλά και το εισπράξαμε προχθές με το αποτέλεσμα που ήρθε. Αυτό που συνέβη προχθές, δεν είχε γίνει δυστυχώς σε προηγούμενα παιχνίδια, το να συνοδευτεί δηλαδή η πολύ καλή μας απόδοση με μια μεγάλη νίκη. Η εικόνα μας έχει βελτιωθεί και αυτό φαίνεται και από τις προπονήσεις. Αργήσαμε βέβαια να μπούμε σε αυτή την φιλοσοφία που θέλουμε αλλά τώρα που είμαστε όλοι μαζί κι έχουμε ξεπεράσει τους τραυματισμούς λειτουργούμε καλύτερα. Αυτό εισπράχτηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια παρόλο πηγαίνουμε σε μεγάλο κενό λόγω των ημερών του Πάσχα.»

Για την ανακοίνωση της ομάδας του Αίαντα Ευόσμου: «Καταρχήν υπάρχει μεγάλος σεβασμός σε μια ομάδα που έχει φτάσει μέχρι και τα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας και είναι τιμή για μια ομάδα σαν την δική μας , καινούρια στο χώρο να παίζει παιχνίδια με ομάδες όπως ο Αίαντας Ευόσμου. Από κει και πέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Λεύκιππος είχε μια διαφορά της τάξεως των 8 – 12 πόντων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κέρδισε δίκαια. Είναι σημαντικό να κάνεις νίκες αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να ξέρεις να χάνεις, ειδικά από τις ήττες μαθαίνεις. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Καλό Πάσχα σε όλους.»

Πηγή:www.lefkipposbc.gr

Σχετικά άρθρα