Καζάκος: “Προχωράμε για το επόμενο βήμα με σκληρή δουλειά”

Οι δηλώσεις του προπονητή του Λεύκιππου Ξάνθης για τη νίκη-πρόκριση (στην τελική τετράδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ) των Παίδων επί του ΓΑΣ Κομοτηνής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του μπάσκετ που ήρθαν και μας στήριξαν στη προσπάθεια μας. Το τελικό σκορ δείχνει ότι το δεύτερο παιχνίδι ήταν πιο εύκολο από το πρώτο. Στο μπάσκετ όμως δε μιλάνε μόνο οι αριθμοί. Το αποτέλεσμα και ο τρόπος που ήρθε είναι σίγουρα πιο σύνθετος διότι τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά και συγκεντρωμένα στις προπονήσεις για να παρουσιάσουν αυτή την εικόνα έχοντας απόντες τον Πλέσια και Ρούμογλου.

Το παιχνίδι το κάναμε εμείς πιο εύκολο με την θέληση την ενέργεια και τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε. Ήμασταν σίγουρα πιο διαβασμένοι από το πρώτο παιχνίδι και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες στη τακτική μας όσο αναφορά τον τρόπο αντιμετώπισης. Στα πρώτα 3 δεκάλεπτα παίξαμε συγκεντρωμένα και ακολουθήσαμε το πλάνο μας. Τρέξαμε καλά το γήπεδο και πετύχαμε κάποιους εύκολους πόντους που προήλθαν από την καλή μας αμυντική λειτουργία. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πιστεύω ότι χαλαρώσαμε, χάσαμε τη συγκέντρωση μας κάτι που δεν αρμόζει όχι μόνο σε τέτοια παιχνίδια αλλά σε κάθε περίσταση.

Πρέπει να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια. Όπως και να έχει εμείς προχωράμε για τον επόμενο βήμα με σκληρή δουλειά για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον επόμενο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους αθλητές μου είμαι περήφανος για την προσπάθεια τους.»

Πηγή:www.lefkipposbc.gr

Σχετικά άρθρα