Η πορεία της Μεικτής Παίδων πριν τον “τελικό” με την Καβάλα!

Στις 12:30 στο Ενωσιακό γήπεδο οι Παίδες της Ξάνθης υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας με τον ενωσιακό προπονητή να καλεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές στην τελευταία προπόνηση της Δευτέρας (15:00): Χατζή Μεμίς, Καδή, Χαλκίδη, Βαρσάμη, Νικολόπουλο, Γουναρίδη, Μαντζαρίδη, Πιστικό, Πουλιόπουλο, Παπαδόπουλο, Τυριάκη, Ντελή Χασάν, Χατζηντεμίρ Εγκέ, Γούλα, Τσολάρι, Μπογιατζόπουλο, Σιεχ, Αδαμίδη, Αμπατζή, Παπαθεοδώρου.

ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Καβάλας και ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Έβρου το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ενώ στο φινάλε (6η) η Ξάνθη υποδέχεται την Θράκη και η Καβάλα τον Έβρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΞΑΝΘΗ 9 (15-4)
  2. ΕΒΡΟΣ 9 (9-5)
  3. ΚΑΒΑΛΑ 6 (13-7)
  4. ΘΡΑΚΗ (5-26)

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport

Οι Παίδες της Ξάνθης διατηρούν την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος με 15 γκολ στο ενεργητικό τους, αλλά και την κορυφαία άμυνα με 4 γκολ. Ταυτόχρονα έχουν πετύχει το απόλυτο με 3 νίκες μακριά από την Ξάνθη, αλλά τώρα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα για να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το ξεκίνημα στις 31 Οκτωβρίου δεν ήταν ιδανικό καθώς έχασαν με 0-2 στο Ενωσιακό γήπεδο από τον Έβρο, αλλά η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή. Νίκη στα Αμισιανά Καβάλας με τα δύο γκολ του Βασίλη Πιστικού, το μεγάλο σκορ στο γήπεδο του Ρ/Σ Κομοτηνής με 2-11 επί της Θράκης και στη σημαντική νίκη πρωτιάς με 0-2 στο γήπεδο «Φ. Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης επί του Έβρου.

Τα 15 γκολ της ομάδας του Τόλη Κουτρουλού προέρχονται από τους Βασίλη Πιστικό με 6, Χατζημεμίς Μουζαφέρ με 5, Θανάση Γουναρίδη με 2 και Πουλιόπουλου, Μπογιατζίδη με 1.

Ο Βασίλης Πιστικός είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με τα 6 γκολ που έχει σημειώσει, ενώ στην 2η θέση βρίσκεται ο Δεληγιαννίδης της Καβάλας με 4 και στην 3η θέση ο Τζελεμπάκης του Έβρου με 3.

Ο Χρήστος Μαντζαρίδης, της Ξάνθης 2, είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει το απόλυτο των συμμετοχών από τους 24 συνολικά παίκτες που χρησιμοποίησε ο Τόλης Κουτρουλός. Όμως πολύ κοντά στο απόλυτο βρίσκεται και ο Βασίλης Πιστικός του ΑΟ Βιστωνίδας που έχει χάσει μόλις 2’ όπως και ο Άγγελος Χαλκίδης του Ηρακλή Ν. Ζυγού, που πέρα από τα τρία παιχνίδια που ξεκίνησε και τα ολοκλήρωσε (το ένα ως τερματοφύλακας) είχε και μια 50λεπτη συμμετοχή.

Σε όλα τα παιχνίδια έχουν παίξει και οι Ντελή Χασάν Κερέμ του Ορφέα Ξάνθης, Ευγένιος Νικολόπουλος και Τάσος Βαρσάμης της Ξάνθης 2.

Σχετικά άρθρα