Οι αποστολές των Μεικτών Ξάνθης για τα ματς στην Καβάλα

Οι Μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης, που ξεκίνησαν με μία ισοπαλία και μία ήττα τις φετινές τους υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας την Τετάρτη στο Ενωσιακό γήπεδο της γειτονικής πόλης στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Στις 12:30 ο αγώνας των Παίδων με διαιτητή τον Δημήτρη Γκαϊτατζή (Παστιάδης – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας με τον Τόλη Κουτρουλό να επιλέγει τους Παπαθεοδώρου, Καδή, Σαϊλάκη, Καραγεωργό, Πουλιόπουλο, Τυριάκη, Νικολαΐδη Π., Ντελή Χασάν, Τσολακίδη, Πιστικό, Μαντζαρίδη, Γουναρίδη, Δεμένικο, Βαρσάμη, Χαλκίδη, Γούλα, Χατζή Μεμίς, Νικολόπουλο. Στο άλλο παιχνίδι η ΕΠΣ Έβρου αντιμετωπίζει την ΕΠΣ Θράκης με διαιτητή τον Θόδωρο Γιαπουντζή (Γκοντόλια – Τζιβαρτζίδη) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΚΑΒΑΛΑ 3 (5-1)
  2. ΕΒΡΟΣ 3 (2-0)
  3. ΞΑΝΘΗ 0 (0-2)
  4. ΘΡΑΚΗ 0 (1-5)

Στις 14:30 στο ίδιο γήπεδο, οι Νέοι της Ξάνθης αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας με τον ενωσιακό προπονητή να επιλέγει τους: Καραγκιόζη, Τολμίδη Αλ., Τολμίδη Γ., Αμανατίδη, Φαμή Ογλού, Ξιμιτίδη, Μαρκοσιάν, Αραμπατζή, Περτσανίδη, Φραγκόπουλο, Βαφειάδη, Μπαργκάν, Γκριγκοριάν, Κούτσογλου, Ευθυμιάδη, Καλαϊτζή, Ομέρογλου και Ντίνο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Σιαμάνης (Παστιάδης – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας, ενώ στο άλλο παιχνίδι του 1ου Ομίλου ο Έβρος υποδέχεται την Θράκη με διαιτητή τον Φίλιππο Ανεστίδη (Γκοντόλια – Τζιβαρτζίδη) της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΚΑΒΑΛΑ 3 (3-2)
  2. ΕΒΡΟΣ 1 (2-2)
  3. ΞΑΝΘΗ 1 (2-2)
  4. ΘΡΑΚΗ 0 (2-3)

Σχετικά άρθρα