Τα… εγκαίνια της νέας εποχής για τον Ηρακλή Ζυγού (pics)

Την Δευτέρα το απόγευμα στις 18:00 ο Ηρακλής Νέου Ζυγού «εγκαινίασε» – επί της ουσίας – τη νέα του εποχή. Μία εποχή που θέλει να είναι πιο δυνατή για τον ίδιο, μετά τις ιδιαίτερες κινήσεις της Διοίκησης του Δημήτρη Τερζανίδη και των συνεργατών της.

Κατ’ αρχήν με την “απορρόφηση” των τμημάτων υποδομών των Ελπίδων Ξάνθης του Γιώργου Λάππα, σε μία κίνηση που… γιγάντωσε τον Ηρακλή στις μικρές ηλικίες και κατ’ επέκταση δημιούργησε “θέμα” με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις.

Ταχύτατα όμως, ο Ηρακλής απέκτησε νέους χώρους πολύ κοντά στο Ν. Ζυγό κι έτσι έχει όλη την άνεση να αναπτυχθεί και ο ίδιος αλλά και όλα τα «βλαστάρια» της Ακαδημίας του.

Παρουσία του Σεβασμιότατου μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας του Ηρακλή στα νέα του γήπεδα και η ΞΑΝΘΗ Sport ήταν… και εκεί!

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Ακαδημίας του Ηρακλή Ζυγού, Δημήτριος Τερζανίδης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του και δήλωσε την επιθυμία του συλλόγου να συνδράμει σε δράσεις που θα προάγουν την ευγενή άμιλλα και τις κοινωνικές αξίες του αθλητισμού!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος έδωσε τις καλύτερες ευχές του στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στους γονείς τους, στους προπονητές και διοικούντες του συλλόγου, για μια ευλογημένη ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, χαρά και πρόοδο!

Παρόντα ήταν τα μέλη του Δ.Σ. του Ηρακλή, ο μάνατζερ του συλλόγου Νίκος Κριεζής, ο τεχνικός σύμβουλος της ακαδημίας Κώστας Τερζανίδης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Θεράπων Φάκας, ο τεχνικός διευθυντής Στέφανος Κασκαβάλης, οι προπονητές Γιάννης Δημητριάδης, Άγγελος Χασιώτης, Κυριάκος Κωφίδης, Νεκτάριος Πιλτικάκης.

, ΗΡΑΚΛΗΣ

 

Σχετικά άρθρα