Λεύκιππος: “Καλώς ήρθες Βασίλη Στασινόπουλε”

Νέα μεταγραφική προσθήκη για τον Λεύκιππο Ξάνθης που ανακοίνωσε την 4η μεταγραφή του, ενισχύοντας σημαντικά την ρακέτα του με τον 25χρονο σέντερ Βασίλη Στασινόπουλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ξανθιώτικου συλλόγου:

“Ο ΑΟ Λεύκιππος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Στασινόπουλο!

Ο Βασίλης Στασινόπουλος είναι 25 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5» και έχει ύψος 2.02. Είναι πολύ γνωστός στον coach Σωτήρη Κοκκινόπουλο και στους ανθρώπους του Λεύκιππου καθώς υπήρξε τα τελευταία 2 χρόνια αρχηγός στο Δημοκρίτειο ενώ έχει σημαντική θητεία στον ΓΑΣ Κομοτηνή τόσο στην Β΄ όσο και στην Γ΄ Εθνική .

Ο ΑΟ Λεύκιππος, εκτιμώντας το ταλέντο, τις ικανότητες και την εμπειρία του Βασίλη, θεωρεί ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής!

Καλώς ήρθες στον Λεύκιππο , Βασίλη Στασινόπουλε!”

Ο κόουτς Κοκκινόπουλος προπόνησε σήμερα το απόγευμα τους παίκτες του στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”, ενώ αύριο Κυριακή υπάρχει το πρώτο ρεπό.

Εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport: Από το 1990, κάθε Δευτέρα, μαζί με τον ξανθιώτικο αθλητισμό! Γίνε συνδρομητής με ετήσιο κόστος 35 € και την πληρέστερη ξανθιώτικη ενημέρωση στην… πόρτα σου ή στο e-mail σου!
Στείλτε μήνυμα στη “σελίδα” μας στο facebook, ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 25410 76383, 25410 21254 ή στο e-mail: xanthisport@gmail.com*

Σχετικά άρθρα