Η φιέστα της Κεσσάνης Ερασμίου (pics + video)

Το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα το γήπεδο του Ερασμίου “φόρεσε” τα γιορτινά του σε μία πανηγυρική φιέστα που “ξύπνησε” αναμνήσεις! Η ομάδα της Κεσσάνης φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β1! ΕΠΣ Ξάνθης συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς και ούσα καλύτερη στην ισοβαθμία επί του Απόλλωνα Διομήδειας κέρδισε τον τίτλο. Ένα τίτλο… επιστροφής στην μεγάλη τοπική κατηγορία τον οποίο είχε την ευκαιρία να τον γιορτάσει μετά από ένα πραγματικά χορταστικό φιλικό με την ομάδα παλαιμάχων της Κεσσάνης.

Παρουσία του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, που φέτος μετά το κύπελλο με τον Άρη Αβάτου, πανηγύρισε η περιφέρειά του και τον τίτλο της Κεσσάνης Ερασμίου, αλλά και των κ.κ. Γιάννη Δαλακούρα, Χρύσανθου Ζουρνατζίδη και Γιάννη Πιστόλα που εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Ξάνθης, το παιχνίδι τελείωσε στην κανονική του διάρκεια με 3-3 ενώ στα… πέναλτι οι παλαίμαχοι της Κεσσάνης στάθηκαν πιο ικανοί ή αν θέλετε πιο τυχεροί κι έφτασαν στη… νίκη!

Οι άνθρωποι της Διοίκησης του Προέδρου Γιώργου Χατζή είχαν φροντίσει για όλα, με τον Γενικό Αρχηγό Νίκο Καλαϊτζόγλου να καλωσορίζει τους παρευρισκόμενους και τα σχετικά εδέσματα μετά το τέλος του αγώνα να φτιάχνουν… πασχαλινή την ατμόσφαιρα! Στο σύντομο χαιρετισμό τους ο Πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Δαλακούρας έδωσε τα συγχαρητήρια στους πρωταθλητές ενώ ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου αναφέρθηκε στα θετικά του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, χωρίς να κρύψει την χαρά του που βρέθηκε ανάμεσα σε παλιές δόξες της ομάδας της Κεσσάνης, τότε που μεσουρανούσε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και στη Δ! Εθνική. Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα είναι κοντά στις προσπάθειες και της Κεσσάνης Ερασμίου.

Η ομάδα του προπονητή Χρήστου Μαραντά σημείωσε 14 νίκες έχοντας γνωρίσει μόνο δύο φορές την ήττα ενώ δεν είχε ισοπαλία. Από 7 φορές κέρδισε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας έχοντας σκοράρει 50 φορές στις αντίπαλες εστίες κι έχοντας δεχθεί μόλις 9 τέρματα. Τη σαιζόν που τελείωσε 12 γκολ πέτυχε ο Δημήτρης Κρουστάλης, 7 γκολ ο Μιλαχήμογλου Μιλαχήμ, 5 γκολ ο Χιλμή Ογλού Κοράι, 4 γκολ ο Γιώργος Ελμασίδης και 3 γκολ ο Γιώργος Βασιλειάδης ενώ 2 γκολ σημείωσαν οι Σεραπτσής, Γιαννακούδης Π., Πουρναράκης, Βασιλειάδης Χ., Κλειτσιώτης, Σαμπανίδης και από ένα οι Νουρεντίν Αμέτ, Τζιρίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Κακούρης και Γιακούπογλου, ενώ οι Γκογκίδης και Γκιρετλή που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες είχαν σκοράρει υπέρ της Κεσσάνης, σύμφωνα με τη στατιστική της ΞΑΝΘΗ Sport.

ΞΑΝΘΗ Sport – Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σχετικά άρθρα