Λεύκιππος-Αστέρας Καβάλας 80-70 + συνέντευξη τύπου (pics)

22η αγωνιστική ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Λεύκιππο να υποδέχεται σήμερα Κυριακή τον Αστέρα Καβάλας! Νίκη για τον Λεύκιππο με 80-70!

Τα δεκάλεπτα: 27-10, 40-24, 61-48, 80-70.

Πρώτοι σκόρερς για τους γηπεδούχους οι Χρήστου με 29 (5) πόντους και Κουμπάνης με 27 (2).

Διαιτητές: Ευσταθιάδης-Παρασίδης

*Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport που κυκλοφορεί το πρωί της Δευτέρας!

Στην συνέντευξη τύπου ειπώθηκαν τα παρακάτω:

Κοκκινόπουλος: “Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αρχικά και στο τεχνικό επιτελείο του Αστέρα! Ξεκινήσαμε με πολύ καλό ρυθμό, είχαμε πολύ καλή συμπεριφορά, πήραμε και μια μεγάλη διαφορά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Χαλαρώσαμε, δώσαμε εύκολα ντράιβ και ελεύθερα σουτ, ενώ δεν παίξαμε και την δέουσα άμυνα στον Χαριζάνη. Κάναμε εντελώς τα αντίθετα πράγματα από αυτά που ζήτησα. Βάλαμε τα κρίσιμα σουτ στο τέλος, απέναντι σε μια ομάδα που το πάλεψε πολύ. Η άμυνα αυτή που παρουσιάσαμε στο δεύτερο μέρος χρειάζεται μεγάλη προσοχή και βελτίωση. Ήταν μια καλή νίκη αλλά πρέπει να δούμε σε βίντεο το παιχνίδι, να εντοπίσουμε τα λάθη μας γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια και πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα στο αμυντικό κομμάτι. Και μαθηματικά θα έλεγα εξασφαλίσαμε σήμερα την πρώτη θέση στον όμιλο. Τέλος, για τους διαιτητές δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω απλά σήμερα δεν ήταν σε “φόρμα”.

Μαγιάννης: “Ξέραμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, μια γεμάτη ομάδα. Στόχος μας ήταν να παλέψουμε , να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μπήκαμε φοβισμένα στο πρώτο δεκάλεπτο, κάτι που δεν κάνουμε στα παιχνίδια μας. Συνήρθαμε στην συνέχεια, δεν το συζητώ πως η νίκη του Λεύκιππου ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Ίσως κάποια στιγμή φάνηκε και η απειρία κάποιων μικρών ηλικιακά παικτών.”

Κουμπάνης: “Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που εκτιμώ πολύ. Μια ομα΄δα με πολύ καλή νοοτροπία που την παρακολουθώ. Περίμενα να βγάλει σε κάποιες φάσεις αντίδραση απέναντί μας, όπως και έγινε. Φάνηκε μάλιστα ότι ίσως είναι η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να μας κερδίσει στο πρωτάθλημα.”

Σουλίδης: “Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες αρχικά. Ο Λεύκιππος είναι μια πολύ καλή ομάδα, ξέφυγε στο πρώτο ημίχρονο, εμείς επιστρέψαμε, αν δεν είχαμε κάνει κάποια λάθη απειρίας, χρειαζόμασταν ένα κλικ για να πάμε ακόμη καλύτερα. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, με μπασκετικό “ξύλο”, δυνατές μονομαχίες, από αυτά τα παιχνίδια που όλοι μας παίρνουμε κάτι. Πιστεύω ότι οι λεπτομέρειες έκαναν την διαφορά, όπως και τα ριμπάουντς βέβαια που χάθηκα, ίσως μπορούσαμε και να το “κλέψουμε” αν κάποια δεδομένα πήγαιναν διαφορετικά”.

*Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport που κυκλοφορεί το πρωί της Δευτέρας!

Σχετικά άρθρα