Αντίστροφη μέτρηση τελικού, σε ένα παιχνίδι δίχως προγνωστικά

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Ξάνθης. Την Κυριακή και ώρα 17:00 το γήπεδο του ΑΟΞ «φοράει» τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τις δύο κορυφαίες ομάδες του Νομού σε μια σούπερ μονομαχία στον 40ο επετειακό τελικό.
Ο Ορφέας Ξάνθης επιστρέφει ως φιναλίστ μετά από τρία χρόνια, αφού είχε παίξει για τελευταία φορά με τον Ηρακλή Ν. Ζυγού, το 2015 και θέλει να επιστρέψει στους τίτλους μετά από μια 6ετία, καθώς για τελευταία φορά σήκωσε το τρόπαιο το 2012 στη νίκη με 3-1 επί του Άρη Πετεινού.
Αντίθετα ο Άρης Αβάτου θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Το 2017 και στην πρώτη συμμετοχή του σε τελικό επικράτησε με 1-2 της Αναγέννησης Θαλασσιάς και ένα χρόνο μετά θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες και να συνεχίσει να διακρίνεται στο θεσμό του κυπέλλου.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Σε έναν τελικό και πόσω μάλλον μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων δεν χωράνε προγνωστικά. Άλλωστε η πορεία του Ορφέα και του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής, ήταν λίγο πολύ η ίδια με την ομάδα του Αβάτου να έχει μια πιο σταθερή πορεία σε σχέση με τον πρώτο, που ήταν των… άκρων, αλλά τελευταία πήρε τους βαθμούς και ανέβηκε. Ο Άρης είχε επικρατήσει στον αγώνα του πρώτου γύρου με γκολ του Γεωργιάδη και ο Ορφέας «απάντησε» στον… επαναληπτικό με γκολ του Χρήστου Πασχαλάκη.

Σχετικά άρθρα