Λεύκιππος: Η συνέντευξη τύπου και φωτορεπορτάζ από τον ημιτελικό!

Νικήτρια με 73-56 αναδείχθηκε η ομάδα του Λεύκιππου στον απογευματινό ημιτελικό με τον ΚΑΟΔ και πήρε το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα αντιμετωπίσει το Δημοκρίτειο!

Aρκετός κόσμος στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” με το μπασκετικό κοινό να είναι παρόν. Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ Νίκος Νικολόπουλος που είδε τον αγώνα μαζί με τον Αντιπεριφρειάρχη Ξάνθης, Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, άνθρωποι της Ασπίδας και του Αρίωνα, πρώην αθλητές, αλλά και άνθρωποι του Δημοκρίτειου Κομοτηνής που “κατασκόπευσαν” τον αντίπαλό τους στον τελικό.

Παρόντα και τα παιδιά της ακαδημίας του Λεύκιππου με τους γονείς τους!

Μετά το παιχνίδι ακολούθησε η συνέντευξη τύπου, με τους προπονητές Κοκκινόπουλο-Μπέσα!

Μπέσας: “Αρχικά συγχαρητήρια στον Λεύκιππο για την νίκη-πρόκριση. Του εύχομαι καλή συνέχεια και ευχαριστούμε τους Ξανθιώτες για την άριστη φιλοξενία. To παιχνίδι ήταν για μας ειδικών συνθηκών. Μας έλειπαν 5 παίκτες και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί.  Προσπαθήσαμε κατά διαστήματα και με το αργό μας τέμπο πιθανόν παρασύραμε τον Λεύκιππο. Η ζώνη μας απέδωσε πιστεύω, γενικότερα ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θεωρώ ότι θα θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν. Ο ΚΑΟΔ χτίζεται από την αρχή. Προσπαθούμε μέσα από την δουλειά μας να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε έμπειρους παίκτες αλλά λίγες ώρες δουλειάς. Τα προβλήματα είναι δεδομένα. Εύχομαι να βρεθούμε με τον Λεύκιππο στον τελικό του πρωταθλήματος. Να κοντραριστούμε πάντα σε αθλητικά πλαίσια και ο καλύτερος ας κερδίσει.”

Κοκκινόπουλος: “Σήμερα ο ρυθμός μας ήταν από τους χειρότερους της σεζόν. Παρασυρθήκαμε από τον αντίπαλο, ενώ είχαμε ποσοστό 8/34 τρίποντα, ποσοστά χαμηλά αν και τα σουτ έγιναν υπό καλές συνθήκες. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι όμως η διαφορά ίσως άνοιγε. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, είχε αρκετό κόσμο στο γήπεδο και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό, καθώς δεν καταφέραμε να προσφέρουμε κάτι πολύ καλό και έχω και εγώ ένα μέρος ευθύνης. Για το πρωτάθλημα, θεωρώ με βάση την πορεία μας, ότι έχουμε πάρει το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση. Υπάρχει αισιοδοξία για την επίτευξη των στόχων μας, που είναι κύπελλο και κατάκτηση του πρωταθλήματος, Τα δύο παιχνίδια όμως του πρωταθλήματος, ο ημιτελικός και ο τελικός του πρωταθλήματος, για όποιες ομάδες βρεθούν εκεί, είναι παιχνίδια μονά και με ιδιαιτερότητες μεγάλες. Μια απουσία, ένας τραυματισμός, κάτι απρόοπτο, μπορεί να επηρεάσει οποιαδήποτε ομάδα”.

Πλέον αναμένεται μετά την σημερινή θριαμβευτική πρόκριση, η ανακοίνωση από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ της ημερομηνίας του τελικού που θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα!

Σχετικά άρθρα