Λεύκιππος-Φιλία Ορεστιάδας 93-19 (pics)

18η αγωνιστική Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ο Λεύκιππος υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου την Φιλία Ορεστιάδας στο “Φίλιππος Αμοιρίδης”! Νίκη για την ξανθιώτικη ομάδα με σκορ 93-19 και 15 στα 16 για την ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου που οδηγεί την κούρσα του Ανατολικού Ομίλου. Πρώτοι σκόρερς για τον Λεύκιππο οι Χρήστου με 22 (2) και Ψάλτου με 15 (2).

Τα δεκάλεπτα: 26-9, 51-13, 70-15, 93-19.

Διαιτητές: Παρασίδης-Ευσταθιάδης

*Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport της Δευτέρας!

Στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο κόουτς Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στον Λεύκιππο για το αποτέλεσμα και την πρωτοπορία του στην βαθμολογία, στάθηκε στην απώλεια του Ξανθιώτη Χαράλαμπου Σαββουλίδη που ήτα ασθενής και δεν αγωνίστηκε, ενώ τόνισε ότι α΄φηνει την βαριά ήττα πίσω και κοιτάζει μπροστά, ενώ ευχήθηκε υγεία για όλους.

Ο κόουτς Κοκκινόπουλος τόνισε ότι πλέον η ομάδα του κοιτάζει τον σημαντικό θεσμό του Κυπέλλου και τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ την Τετάρτη στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” , στον οποίον ευελπιστεί να παρουσιαστεί ο Λεύκιππος πανέτοιμος αγωνιστικά, δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και κατέληξε πως ο ΚΑΟΔ είναι μια ιστορική ομάδα με έμπειρους παίκτες.

Σχετικά άρθρα