Λεύκιππος: Οι δηλώσεις Θόδωρου Σταμπουλή και Μίλαν Ψάλτου…

Λίγο μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Θοδωρής Σταμπουλής και ο Μίλαν Ψάλτου μίλησαν στην ΞΑΝΘΗ Sport για την νίκη-πρόκριση του Λεύκιππου στην τετράδα του θεσμού!

Θοδωρής Σταμπουλής: “Ήταν το πρώτο δύσκολο παιχνίδι της σεζόν σήμερα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, στο δεύτερο κολλήσαμε λίγο, αλλά καταφέραμε μια σημαντική νίκη. Η ομάδα είναι καινούρια, χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά στην προπόνηση. Με την απαραίτητη υπομονή και επιμονή, θα “δέσουμε” ακόμη περισσότερο και θα βγάλουμε σπουδαία πράγματα στο γήπεδο. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα. Πάμε βήμα-βήμα, δεν βιαζόμαστε και ελπίζουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα. Το όμορφο μπάσκετ φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο και σήμερα είμαι χαρούμενος που είδα αρκετό κόσμο στις κερκίδες του “Φίλιππος Αμοιρίδης”.

Μίλαν Ψάλτου: “Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα. Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και ήαμσταν πολύ καλοί. Όταν χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας, μείναμε πίσω και δεν φτάσαμε το σκορ πιο ψηλά. Ακόμη είναι αρχή. Η ομάδα χρειάζεται καθημερινή δουλειά στην προπόνηση, έτσι θα μειώσουμε τα όποια “κενά” παρατηρούνται σε αυτό το χρονικό στάδιο. Από το σημερινό παιχνίδι, κρατάμε τα καλά μας σημεία και θα εντοπίσουμε άμεσα ό,τι δεν πήγε καλά, με σκοπό να το διορθώσουμε γρήγορα”.

ΞΑΝΘΗ Sport: Από το 1990, κάθε Δευτέρα, μαζί με τον ξανθιώτικο αθλητισμό! Γίνε συνδρομητής με ετήσιο κόστος 35 € και την πληρέστερη ξανθιώτικη ενημέρωση στην… πόρτα σου ή στο e-mail σου!
Στείλτε μήνυμα στη “σελίδα” μας στο facebook, ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 25410 76383, 25410 21254 ή στο e-mail: xanthisport@gmail.com*

Σχετικά άρθρα