Λεύκιππος: Ξεκίνημα και για το εφηβικό τμήμα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο “Φίλιππος Αμοιρίδης” η έναρξη προετοιμασίας του εφηβικού τμήματος του Λεύκιππου Ξάνθης!

Τους νεαρούς αθλητές υποδέχθηκαν οι προπονητές Μίλαν Ψάλτου-Παναγιώτης Πεχλιβανίδης-Νίκος Ρετζέπης και εκ μέρους της διοίκησης ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Ρούμογλου, ο Έφορος Παιδικού Θανάσης Τσιρχόγλου, ο Έφορος Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Χρήστος Σοφίας, ο Γενικός Γραμματέας Παύλος Γκουρνέλης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Αχμέτ Κεχαγιά Ιχσάν και ο ταμίας Γιάννης Βλαχόπουλος.

Οι προπονητές μίλησαν στους παίκτες του Λεύκιππου αναλύοντάς τους τον σχεδιασμό της προετοιμασίας και τον ευρύτερο τρόπο λειτουργίας της ομάδας ενόψει της σεζόν 2017-18, ενώ ευχήθηκαν υγεία σε όλους, ζητώντας παράλληλα την απαραίτητη προσήλωση στο προπονητικό πλάνο!

Εφημερίδα ΞΑΝΘΗ Sport: Από το 1990, κάθε Δευτέρα, μαζί με τον ξανθιώτικο αθλητισμό! Γίνε συνδρομητής με ετήσιο κόστος 35 € και την πληρέστερη ξανθιώτικη ενημέρωση στην… πόρτα σου ή στο e-mail σου!
Στείλτε μήνυμα στη “σελίδα” μας στο facebook, ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 25410 76383, 25410 21254 ή στο e-mail: xanthisport@gmail.com*

Σχετικά άρθρα