Η απονομή πρωταθλήματος στον Άρη Αβάτου (pics)

Σάρωσε στο πέρασμά του φέτος ο Άρης Αβάτου και μετά την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της ιστορίας του, το απόγευμα της Τετάρτης, στέφθηκε – κι επίσημα – πρωταθλητής ΕΠΣ Ξάνθης, πανηγυρίζοντας δικαιότατα το νταμπλ! Δείτε όλο το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες! Μην χάσετε την έκδοση της ΞΑΝΘΗ Sport την Δευτέρα!

Στο γιορτινό φιλικό με την Κ-20 της Ξάνθης, η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη επικράτησε με 3-2 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που διαιτήτευσε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους κ.κ. Κοτινούδη – Τζιβαρτζίδη. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με το φάουλ του Δεσύλλα στο 31ο λεπτό ενώ οι Νέοι της Ξάνθης με το πλασέ του Ψεμματά στο 47’ και το αυτογκόλ του Κουτσούμπα στο 56’ έκαναν την ανατροπή (1-2), αλλά όπως αποδείχθηκε αυτή ήταν προσωρινή, με τους νταμπλούχους να ισοφαρίζουν με τον Εφεντόπουλο στο 62’ και να κάνουν με τον Δόντσο στο 75’ το 3-2. Νωρίτερα, ο τελευταίος νικήθηκε στην εκτέλεση πέναλτι από τον τερματοφύλακα Σαββίδη.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Άρης Αβάτου χρησιμοποίησε τους Αμουτζάκη, Ταχτσίδη, Σουκρή, Κούτρα, Παπαδιώτη, Δόντσο, Ευθυμιάδη, Κουτσούμπα, Χαριτίδη, Δεσύλλα, Εφεντόπουλο, Δασκαλάκη, Βασιλειάδη Γ. και Μιχαηλίδη ενώ η Κ-20 της Ξάνθης τους: Σαββίδη, Ψεμματά, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδη, Τενεκέ, Παπαδόπουλο, Καπτέλι, Τζιβανόπουλο, Χαντζή, Τσάπαρη, Ιωσηφίδη, Πεταλωτή, Χασάνογλου, Γκίκα και Αλεξάντρο.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα έγινε η απονομή του πρωταθλήματος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη με τους αρχηγούς Σουκρή – Βασιλειάδη και Κουτσούμπα να σηκώνουν… τους κόπους μιας πετυχημένης χρονιάς στον αέρα και να αποθεώνονται από τους φιλάθλους. Ανάμεσα σ’ αυτούς που βρέθηκαν στα Μάγγανα μεταξύ άλλων σήμερα, ήταν και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Γιώργος Κασναφέρης, Γιάννης Δαλακούρας, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, Γιάννης Πιστόλας και Αντώνης Κουτσουρλής εκ μέρους της ΕΠΣ, αντιπροσωπεία της Βασίλισσας της Θράκης. Άπαντες έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στην Διοίκηση του κ. Κοτόπουλου και της ευχήθηκαν κι άλλες επιτυχίες στο μέλλον.

 

Σχετικά άρθρα