Ασπίδα με μέταλλο και 75-62! (pics)

20η αγωνιστική για τον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών και η Ασπίδα των Κώστα Ιωαννίδη-Γιώργου Κωτάκη υποδέχθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα  σήμερα το μεσημέρι στο Μ. Εύμοιρο τον Φίλιππο Βέροιας. Nίκη με 75-62 επί των Βεροιωτών, ένα… “δίποντο” στην βαθμολογία, αποτέλεσμα που στην ουσία θέτει τις βάσεις μιας ασφαλούς πορείας που ως στόχο έχει την διατήρηση της θέσης στην Κατηγορία ! Και είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον να απειληθεί…

Προβάδισμα για την Ασπίδα στο πρώτο μέρος με πλουραλισμό στην επίθεση και τον Φίλιππο να προσπαθεί να μείνει στο παιχνίδι χάρη κυρίως στους Σταυριανίδη-Κοθρά, με τους γηπεδούχους να έχουν σε παραγωγική ημέρα τους Στεφανίδη-Μανδαλάκη-Παπαδάκη-Ασημάκη. Στο δεύτερο μέρος η Ασπίδα πήρε μια σημαντική διαφορά στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου (+20), βάζοντας μια ισχυρή παρακαταθήκη νίκης. Στην τελευταία περίοδο η Ασπίδα διαχειρίστηκε το προβάδισμά της, πέρασαν στο παιχνίδι οι αναπληρωματικοί με συνέπεια το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο 75-62!

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 42-32, 64-44, 75-62.

Διαιτητές: Ξέρας-Καρακώστας

Ασπίδα: (Ιωαννίδης-Κωτάκης) Παπαδάκης 8 (1), Γρούδος 6, Τσιώγκας 3 (1), Καραμπίνης 1, Στεφανίδης 14 (4), Ασημάκης 14 (3), Τσιαβές 11 (1), Πετς 1, Μανδαλάκης 14 (1), Παπαθανασίου , Καρανικολίδης 3 (1), Αρβανιτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα πήραν συμμετοχή και οι αθλητές του παιδικού τμήματος Δημήτρης Αρβανιτάκης και Δημήτρης Καρανικολίδης!

Σχετικά άρθρα