Ζητά συνάντηση με την ΚΕΔ η Ξάνθη!

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ζήτησε συνάντηση – παράσταση με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας με επίσημο έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ.” Αυτή είναι η σημερινή ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί η ΠΑΕ την κίνησή της προς όλους τους… ενδιαφερόμενους.

 Απόλυτα λογική η κίνηση της Ξάνθης να ζητήσει με επίσημο έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ συνάντηση – παράσταση με την ΚΕΔ. Δεν είναι και λίγες οι φορές που οι διαιτητές έχουν εξαντλήσει την αυστηρότητά τους στους παίκτες της Ξάνθης – κι αυτό δεν έχει σαν αποτέλεσμα, απλά να είναι πρώτη η ξανθιώτικη ομάδα στην σχετική λίστα – αλλά το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο των κόκκινων καρτών μέσα σε ένα μήνα (!) είναι λογικό να φέρει την αντίδραση της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Η ομάδα έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι ζητά με επίσημο έγγραφό της, συνάντηση – παράσταση με την ΚΕΔ από την ΕΠΟ, συνεχίζοντας να επιλέγει τον δρόμο της διαφάνεια κι όχι των… υπόγειων οδών.

Πέντε είναι οι κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί η Ξάνθη τη φετινή σαιζόν. Αν εξαιρέσει κανείς αυτή του Λισγάρα με τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες 4 είναι τουλάχιστον… αυστηρές.

  • Στο 3ο επίσημο παιχνίδι η Ξάνθη είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παίζοντας από το 67’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λάζιτς με 2η κίτρινη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.
  • Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Μάνταλος απέβαλε στο 60’ τον Λισγάρα για το σκληρό φάουλ στον Σεμπά. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε και ο Σεμπά.
  • Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή και τη νίκη με 3-1 στο 88’ αποβλήθηκε ο Φλίσκας από τον Αρετόπουλο.
  • Στην εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0) στο 56ο λεπτό του αγώνα πήρε την 2η κίτρινη ο Τριάδης ενώ σωστά είχε αποβληθεί ο Γκάλο στο ξεκίνημα.
  • Και την περασμένη Κυριακή με τον Πανιώνιο ο Σιδηρόπουλος εκτός από το πέναλτι εκτός περιοχής με το οποίο «τελείωσε» το παιχνίδι, είχε «φροντίσει» νωρίτερα να δείξει δύο φορές την κίτρινη κάρτα στον Ντε Λούκας, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια στο 42’.

Σύμπτωση(;): Από τις 5 κόκκινες κάρτες της ομάδας οι 4 έχουν βγει μέσα σε ένα μήνα!

Η Ξάνθη έπαιξε με 10 παίκτες στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο (και από το 88’ στη νίκη 3-1 με τον Ηρακλή), ομάδες που – εκτός του Ολυμπιακού – βρίσκονται σε τροχιά εισόδου στα play off.

Όπως και να έχει, η Ξάνθη είναι πρώτη στις κάρτες στη φετινή Super League. Έχουν δεχθεί 63 κίτρινες κάρτες οι παίκτες της την ίδια στιγμή που οι αντίπαλες ομάδες έχουν κιτρινιστεί 43 φορές στα παιχνίδια με την Ξάνθη.

Σχετικά άρθρα