Γ! Εθνική: Ορφέας – Λαγκαδάς 0-1 (pics)

Για 3η φορά φέτος ο Ορφέας γνώρισε την ήττα και παρέμεινε στους 21 βαθμούς και την 5η θέση της βαθμολογίας. Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής της Γ! Εθνικής ο Λαγκαδάς που ήταν πολύ καλός, επικράτησε με γκολ στο τέλος και πήρε τους βαθμούς της νίκης.

Στο 2′ ο Χακή έκανε την κάθε πάσα στον Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού αλλά ο Ρίζος πρόλαβε και μπλόκαρε. Στο 12′ το σουτ του Μουμίνογλου Τουγιάλ από πλάγια θέση πέρασε άουτ και στο 14′ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Πολύζου. Στο 17′ η κεφαλιά του Στεφανίδη πέρασε άουτ και στο 25′ άστοχη ήταν η προσπάθειά του με σουτ. Στο 39′ το φάουλ του Στεφανίδη μπλόκαρε ο Ρούφος και στο 44′ το νέο καλό σουτ του επιθετικού του Λαγκαδά μετέτρεψε σε κόρνερ με δύσκολη επέμβαση ο Ρούφος. Στο 45′ η κεφαλιά του Κοντέων πέρασε άουτ. Στο 50′ το σουτ του Αχαλινόπουλου πέρασε άουτ και στο 55′ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καραγκιόζη. Στο 63′ το φάουλ του Στεφανίδη απέκρουσε ο Ρούφος στην δεξιά του γωνία ενώ στη συνέχεια το σουτ του Κρυστάλλη έδιωξε πάνω από τη γραμμή ο Καρά Αλή Ονούρ. Στο 64′ το σουτ του Σκαθαρούδη πέρασε άουτ. Στο 70′ το σουτ του Μουμίν Ογλού Τουγιάλ δεν βρήκε στόχο. Στο 78΄ο Τορομανίδης έγινε τελικός αποδέκτης μιας όμορφης αντεπίθεσης του Ορφέα, αλλά στο τετ α τετ του νικήθηκε από τον Ρίζο και στην εξέλιξη της φάσης ο Χιντ Ιμέρ υπέπεσε σε επιθετικό φάουλ. Στο 79′ ο Καραγκιόζης σούταρε με την μπάλα να καταλήξε κόρνερ μετά την κόντρα αμυνόμενου και στο 80′ το σουτ του Μαυρόπουλου ήταν άστοχο. Στο 86′ με σουτ ο Αθανασιάδης έκανε το 0-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κυριαζίδης (Καραΐσκος – Διαμάντης) της ΕΠΣ Έβρου. Κιτρίνισε τους Μαλαδένη, Κοντέων, Μπάρμπα. Ο Ορφέας διαμαρτυρήθηκε για μία φάση πέναλτι πάνω στον Χιντ Ιμέρ στο 75′.

ΟΡΦΕΑΣ: Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Καρά Αλή Ονούρ, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (59′ Τορομανίδης), Μπουνταγκίδης, Λαζαρίδης (46′ Χιντ Ιμέρ), Καραγκιόζης Ι., Μουμίν Ογλού Τουγιάλ.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντέων, Σκαθαρούδης (84′ Αθανασιάδης), Πολύζος, Στεφανίδης, Κρυστάλλης (90′ Παυλίδης), Αχαλινόπουλος (62′ Ξανθόπουλος).

Σχετικά άρθρα