Με λάμψη η κοπή πίτας της ΕΠΣ (pics)

Παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, του υποψήφιου Προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου, Προέδρων Ενώσεων όμορφων Νομών (Καβάλας, Δράμας, Θράκης, Έβρου), εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, του πολιτευτή Παναγιώτη Σγουρίδη, του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη, του εκπρόσωπου του Δ’ ΣΣ, του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Ξάνθης Στέλιου Μωραΐτη αλλά και του Αντιδημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο. Τον Α.Ο. Ξάνθη ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μπεμπέρογλου.

Τον αγιασμό που έγινε στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε., τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων με την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων να δίνει το “παρών” της σε ένα πολύ όμορφο κλίμα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΞ και γιατρός στο επάγγελμα Μιχάλης Καλφίδης και ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου. Όλοι όσοι πήραν τον λόγο, στις σύντομες αλλά ουσιαστικούς χαιρετισμούς τους, αναφέρθηκαν στο έργο της Διοίκησης Πανίδη και στην σημαντική συνεισφορά των παραγόντων των ομάδων που κρατούν την νεολαία των χωριών ζωντανή. Παράλληλα άπαντες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ και πως χρειάζεται την ενεργή στήριξη απ’ όλους. Τέλος ιδιαίτερη μνεία για ομάδα της Ξάνθης, για τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο και για την ιδιαίτερη κοινωνική προσφορά τους στην πόλη, έκανε ο κ. Παπαχρόνης.

Τυχερά Σωματεία που κέρδισαν τα αντίστοιχα φλουριά ήταν για την Α1! Κατηγορία ο Ηρακλής Ν. Ζυγού, για την Α2! η Κεσσάνη Ερασμίου και για την Β! Κατηγορία η Α.ΠΟ.Ξ. Τα τυχερά νομίσματα αντιπροσώπευαν σε μείωση 100 € στο παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΞΑΝΘΗ Sport – ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

Σχετικά άρθρα