Απανωτά μεταγραφικά “χτυπήματα” από την Αναγέννηση

Στο ξεκίνημα του 2024 έκανε το “μπαμ” στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Προσθέτοντας τον Τζελάλ Μπουλούτ από τον άμεσα ανταγωνιστή του Κεραυνό, πήρε 27 γκολ από τον επιθετικό αλλά στο τέλος δεν γεύτηκε τη χαρά της ανόδου, τουλάχιστον με βάση την τελική βαθμολογία.

Φέτος μπήκε σχεδόν από νωρίς στον χορό των μεταγραφών με σκοπό να μην χάσει αυτό που θα μπορούσε να είχε πάρει πέρσι. Η Αναγέννηση λοιπόν, επισημοποίησε την ολοκλήρωση τριών σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων, ενώ έχει ανανεώσει με αρκετούς παίκτες την συνεργασία της.

Ο Παναγιώτης Κατσιλίδης από τον Απόλλωνα και την Α! ΕΠΣ πηγαίνει μία κατηγορία πιο κάτω για να βοηθήσει την Αναγέννηση να πετύχει τους στόχους της σε ένα μεταγραφικό μπαμ. Επίσης απέκτησε τον Εμρέ Γιουρούκ (2004) που αγωνίστηκε στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης και από το 2019 μετακόμισε στην Γερμανία παίζοντας αρχικά στην Ακαδημία της Σάλκε ενώ αργότερα έπαιξε σε ομάδες της Δ’ και Γ’ Εθνικής, ενώ επιστρέφει στην γενέτειρα του. Δυναμική ενίσχυση και στη θέση του τερματοφύλακα όμως για την Αναγέννηση αποκτώντας τον πολύπειρο Πασχάλη Σιμιντιρίδη που την τελευταία αγωνιζόταν στον ΑΟ Μύκης.

Οι ανακοινώσεις της Αναγέννησης αναφέρουν:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πώς καλωσορίζουμε τον νέο μας παίκτη ΚΑΤΣΙΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας! Ευχόμαστε στον ΚΑΤΣΙΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ κάθε επιτυχία στην επόμενη σεζόν!»

“Είμαστε σε ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του νέου μας παίκτη ΓΙΟΥΡΟΥΚ ΕΜΡΕ στην ομάδα μας.”

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πώς καλωσορίζουμε τον νέο μας παίκτη ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΙΜΙΝΤΙΡΙΔΗ στην Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας! Ευχόμαστε στον ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΙΜΙΝΤΙΡΙΔΗ κάθε επιτυχία στην επόμενη σεζόν!”

Σχετικά άρθρα