Ατρόμητος Χρ. – Π. Μελάς 0-1

Όσο κερδίζει ο Π. Μελάς φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του. Μπορεί ο αγώνας με τον τελευταίο Ατρόμητο να προϊδέαζε για εύκολο απόγευμα των πρωτοπόρων, όμως αυτό δεν φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα επικρατώντας μόλις με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά και νευρικοί, έχοντας την κατοχή της μπάλας απέναντι στην σωστά οργανωμένη αμυντικά ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου.

 

Πάντως, οι νικητές ήταν αποτελεσματικοί στη φάση του 31′, όταν ο Μουστάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-1 που έκρινε και την αναμέτρηση. Ο Π. Μελάς θα μπορούσε να είχε βάλει και δεύτερο γκολ καθώς εκτός από ευκαιρίες είχε και χαμένο πέναλτι με τον Πεντεζίδη λίγο πριν το τέλος.

 

Έτσι, η ομάδα του Π. Μελά έφτασε στην 4η σερί νίκη της με το “χρυσό” 4ο φετινό γκολ του Μουστάκη στο πρωτάθλημα και παραμένει στο +6 στην κορυφή. Ταυτόχρονα την Τετάρτη στο Δροσερό στο εξ αναβολής παιχνίδι του Φίλιππου με τον ΑΟΒ θα δει αν αυτή η διαφορά θα παραμείνει ή αν και κατά πόσο θα μειωθεί.

 

Επόμενο παιχνίδι για τους πρωτοπόρους εντός έδρας με τον Κεραυνό Λευκόπετρας, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ορφέα στις 23/3.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Ταρινίδης – Γκώγος) στο 9ο φετινό του παιχνίδι σαν διαιτητής στην Α! ΕΠΣ φέτος. Στα προηγούμενα 8 είχαμε 4 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 3 “διπλά”. Για 3η φορά σε αγώνα του Ατρομήτου και για πρώτη σε παιχνίδι του Π. Μελά.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου, Σπυριάδης, Μαυρίδης, Καραμητσίδης, Γκορόγιας, Μίσογλου, Χατζηβασιλείου, Δάσκαλος, Μπατζακίδης, Γατσέλος, Καλτσάς.

 

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Χρ. Μαλαδένης): Λαπαδώνης, Σιδηράς, Γούλας, Σαμαράς, Στεπανιάν, Δεληωρίδης (59′ Πεντεζίδης), Τεφήκογλου, Μπιζάνης (78′ Σεβαστάκης), Κούπας (78′ Αβερόπουλος), Μίλκογλου, Μουστάκης (54′ Χριστοδούλου).

 

Σχετικά άρθρα