Η Γ.Σ. και η κοπή πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης (pics)

Την καθιερωμένη της τακτική γενική συνέλευση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet η ΕΠΣ Ξάνθης.

 

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του 2023 καθώς και ο προϋπολογισμός για το 2024.

 

Στην συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση από τον Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης  κ. Κων/νο Ρίζο και τον κ. Καρυπίδη Παύλο.

 

Στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση μεταξύ μελών των ομάδων με τον λόγο να παίρνουν οι Βαγγέλης Καραγιαννίδης της ΑΕΚ Κυψέλης που μίλησε για την κατάσταση των γηπέδων και για τις ακαδημίες που επιβάλλεται οι ομάδες να επενδύουν σ’ αυτά.

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σαββόγλου εκ μέρους της επιτροπής διαιτησίας που ζήτησε την εμπιστοσύνη των ομάδων σ’ αυτά τα ανταγωνιστικά φετινά πρωταθλήματα της ΕΠΣ. Δικαιολόγησε την θέση των διαιτητών που πρέπει να παίρνουν άμεσα αποφάσεις και σημείωσε πως “λάθη θα γίνονται, αλλά είναι ανθρώπινα”.

 

Επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία ανθρώπων που δεν είναι δηλωμένοι στο Φ.Α. μέσα στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων και στις αρμοδιότητες των ομάδων που φιλοξενούν τα παιχνίδια. “Να κάνουμε ότι μπορούμε για να τελειώσουν ωραία τα πρωταθλήματα. Είναι ερασιτεχνικό, παίζουμε για να χαρούμε”, υπογράμμισε στο τέλος.

 

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Προέδρου της Ασπίδας Πέτρου Ραφτόπουλου: “Έχω την αίσθηση πως υπάρχουν και διαιτητές –  “διεκπεραιωτές” που δεν είναι κοντά στις φάσεις. Πιστεύω πως πρέπει να γίνει “καμπάνια” να βγουν διαιτητές μέσα από τους ποδοσφαιριστές που ξέρουν ποδόσφαιρο και το αγαπάνε κι όχι μόνο για το μεροκάματο…”

 

Στην απάντηση του ο Δημήτρης Σαββόγλου αναφέρθηκε στις κινήσεις που έχουν γίνει από την Επιτροπή Διαιτησίας για να φέρουν νέα άτομα στον χώρο, αναγνωρίζοντας τις ανησυχίες του παράγοντα της Ασπίδας αλλά διαφωνώντας ως προς την ιδέα των ποδοσφαιριστών, μελλοντικών διαιτητών αναφέροντας το παράδειγμα του Σιδηροπούλου.”

 

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας κι ένα δείπνο με αρκετά ποδοσφαιρικά “πηγαδάκια” και τις τυχερές ομάδες (ΑΠΟΞ, Κοτύλη και Εθνικό Κιμμερίων) να κερδίζουν το φλουρί με… “έπαθλο” το διαιτητικό εξοδολόγιο ενός αγώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα