Ασπίδα Ξ. – Ατρόμητος Χρ. 1-0

Με γνώριμο τρόπο πήρε τους βαθμούς η Ασπίδα Ξάνθης εκμεταλλευόμενη την ικανότητα των στόπερ της στο ψηλό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι μετά από τέσσερις ήττες στις… λεπτομέρειες, χαμογέλασαν και πάλι στο γήπεδο της Λεύκης, αφού με κεφαλιά του Νικολούδη σημείωσαν το γκολ στο 80′ που έκρινε τελικά ένα “παιχνίδι των λαθών” που είχε όμως ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες μεταξύ των οποίων και τρία δοκάρια για την Ασπίδα.

 

Στο α’ μέρος η Ασπίδα είχε δύο δοκάρια, το άστοχο πλασέ του Κιοσέ σε κενή εστία αλλά και το τετ α τετ του Σάββογλου με τον Ατρόμητο με τον Καλτσά να είναι πιο απειλητικός στις στιγμές του σ’ αυτό το ημίχρονο. Ευκαιρίες είχαμε και στο β’ μέρος με την Ασπίδα να έχει και τρίτο δοκάρι, πριν φτάσουμε στη φάση του γκολ. Οι άνθρωποι της Χρύσας διαμαρτυρήθηκαν για το φάουλ που δόθηκε στη φάση που στην εξέλιξή της έκρινε το παιχνίδι και γενική η εντύπωση που τους άφησε ο αγώνας είναι πως θα μπορούσαν να πάρουν κάτι θετικό, αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στις δικές τους στιγμές που πάντως ήταν λιγότερες. Την κόκκινη κάρτα είδα ο προπονητής των φιλοξενούμενων Δημήτρης Μπακάλογλου. Αναγκαστική ήταν η αλλαγή του Παπάζογλου που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του στο αυτί.

 

Στην 9η θέση – και πάλι μαζί με την Αναγέννηση – η Ασπίδα Ξάνθης μετά την 3η φετινή της νίκη παίρνοντας φέτος 4 βαθμούς από τον Ατρόμητο, αφού το παιχνίδι στον α’ γύρο είχε λήξει ισόπαλο με 1-1 χάρη στα τέρματα των Γκασπαριάν και Μακρίδη από το α’ μέρος. Για τον σκόρερ της Ασπίδας, τον Νικολούδη, να σημειώσουμε ότι έφτασε στα 4 γκολ και την 1η θέση των σκόρερ της ομάδας του τον Παππά.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Παπαδόπουλος (Βαμβακίδης – Παπαδόπουλος Β.)

 

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Δ. Καρύδης): Γούλας Χ. (85′ Πολυτίδης), Φώτης, Παπάζογλου (66′ λ. τρ. Ντουρμπάκου), Ελευθεριάδης, Νικολούδης, Νταμπανλής, Κιοσέ Μ. (46′ Πεντεζίδης), Παπακυριακού, Σαββόγλου Β. (85′ Χρηστακάκης), Λίλλης, Μέμτσας (66′ Κοτρώνης).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου, Σαββάογλου Χ., Χρυσοστομίδης (80′ Κώστογλου), Καραμητσίδης, Γκορόγιας, Μίσογλου, Χατζηβασιλείου, Μαυρίδης, Δάσκαλος, Γατσέλος, Καλτσάς.

 

Στην 18η αγωνιστική η Ασπίδα θα παίξει εκτός έδρας με τον Κεραυνό, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Π. Μελά.

Σχετικά άρθρα