Κεραυνός Λ. – ΑΟ Βιστωνίδας 0-7

Ο ΑΟ Βιστωνίδας έβγαλε το σκορ της ημέρας στην εύκολη – όπως αναμενόταν – επικράτησή του στο γήπεδο της Λευκόπετρας. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη με χατ τρικ του Μιχάλη Μαλαδένη πέρασε με 0-7 επί του Κεραυνού και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 7 αναμετρήσεις κρατώντας για άλλη μία αγωνιστική το απαραβίαστο της εστίας της καθώς στο 2024 δεν έχει δεχθεί γκολ! Παράλληλα με το νέο μεγάλο σκορ διαθέτει πλέον και την καλύτερη επίθεση με 46 γκολ, έχοντας σημειώσει τα 16 από αυτά στις δύο αναμετρήσεις με την ομάδα της Λευκόπετρας.

 

Στους 36 βαθμούς πλέον ο ΑΟ Βιστωνίδας σε 15 αγώνες, με την 11η φετινή του νίκη βάζοντας τις βάσεις από νωρίς. Στο 9′ ο Φώτης Τζεβελέκης άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια στο 14′ ο Θώμογλου έκανε το 0-2 φτάνοντας στα 7 φέτος (τα τρία με τον Π. Μελά), στο 25′ ο Κεσκινίδης το 0-3, στο 29′ ο Μ. Μαλαδένης το 0-4, στο 40′ ο Φ. Τζεβελέκης με το 2ο προσωπικό του γκολ και 7ο φετινό στο πρωτάθλημα το 0-5 και στο 50′ και το 57′ ο Μιχάλης Μαλαδένης με δύο ακόμη γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, απέναντι στον Κεραυνό που πάλεψε απέναντι σε δυνατό αντίπαλο αλλά δεν απέφυγε την 13η φετινή του ήττα. Θετικό είναι το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετοί διαθέσιμοι παίκτες με την ομάδα να κάνει και αλλαγές. Από πλευράς ΑΟ Βιστωνίδας ο Γιάννης Δημητριάδης εκμεταλλεύτηκε κι αυτό το παιχνίδι δίνοντας και πάλι χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι είχε κλείσει τις αλλαγές του από το ημίχρονο. Για έναν ΑΟ Βιστωνίδας που έχασε και πέναλτι.

 

15ο φετινό παιχνίδι του Βασίλη Ουζουνίδη (Γιαπουτζής – Πασχαλίδης Γ.) στην Α! ΕΠΣ που βρέθηκε για 4η φορά στο δρόμο του Κεραυνού και για 3η στου ΑΟ Βιστωνίδας.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ (Μάνος Χαραλαμπίδης): Γκοβεντάρ, Ντονάς (46′ Κιντς Γ.), Σαββίδης, Κιντς, Καλογερόπουλος, Μιχαηλίδης (69′ Χασάνογλου), Αχμέτ Χασάν (58′ Μουμίνογλου), Καρά Χασάν, Χαραλαμπίδης, Μιχτάρ Κιουτσούκ, Δουρμούς (38′ Δεμήρ).

 

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δημητριάδης): Χατζής, Τολμίδης, Αγγελίδης Χ. (46′ Θωμαΐδης Π.), Τζεβελέκης Ζ. (46′ Αγγελίδης Σ.), Σαμαράς, Κεσκινίδης, Κιολεΐδης, Μπουτζικούδης (46′ Γεωργιάδης), Θωμόγλου, Τζεβελέκης Φ. (46′ Αραμπατζής Ι.), Πιτσόλης (19′ Μαλαδένης Μ.).

 

Επόμενο παιχνίδι στο Αμοιρίδειο με την ΑΠΟΞ για τον Κεραυνό Λευκόπετρας και για τον ΑΟ Βιστωνίδας στη Νεάπολη με τον Απόλλωνα.

Σχετικά άρθρα