ΑΟ Βιστωνίδας – Ατρόμητος Χρ. 4-0 (pics)

Νίκη αφιερωμένη σε δύο ηχηρές απουσίες για τον ΑΟ Βιστωνίδα, στον Πρόεδρο Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και στον επιθετικό της ομάδας Πάρη Κοτόπουλο. Οι νικητές έκαναν το 2Χ2 φέτος με τον Ατρόμητο Χρύσας καθώς μετά το 0-5 στον αγώνα της εξ αναβολής 4ης αγωνιστικής, η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη βρήκε τις επιθετικές λύσεις και έφτασε σε νέο μεγάλο σκορ μετά το σημερινό 4-0.

 

Αυτή ήταν η 4η διαδοχική επιτυχία με μηδέν παθητικό για τους γηπεδούχους και συνολικά 10η στο φετινό πρωτάθλημα για έναν ΑΟ Βιστωνίδας που διαθέτει και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έχοντας δεχθεί σε 14 παιχνίδια μόλις 6 γκολ. Έτσι με 33 βαθμούς και ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα στην άμεση συνέχεια, μπορεί βάσιμα αυτή τη στιγμή να έχει βλέψεις κορυφής και να παρουσιαστεί πανέτοιμος όταν πλησιάσουν τα παιχνίδια με τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

 

Ο Ατρόμητος προσπάθησε αμυντικά να παρουσιαστεί συμπαγής για να χτίσει κάτι καλό στη συνέχεια, όμως το εξαιρετικό βολέ του Ιορδάνη Κιολεΐδη στο 20′ ξεκλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους με τον επιθετικό μέσο της ομάδας να φτάνει στα 4 γκολ ξανασκοράροντας με τον Ατρόμητο. Μέχρι την λήξη του α’ μέρους σημείωσαν άλλα δύο γκολ με τοι πρώτο φετινό του Σαμαρά στο 29′ και το τρίτο φετινό του Μπουτζικούδη στο 38′. Στο β’ μέρος διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 στο 68′ από τα 11 βήματα με τον Μετεντζίδη να είναι εύστοχος στο πέναλτι (χέρι σε σουτ). Ο τελευταίος σκόραρε και πάλι με τον ίδιο αντίπαλο φτάνοντας στα 2 φετινά γκολ στο πρωτάθλημα.

 

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κωνσταντινίδης που είχε περάσει ως αλλαγή. Παρά το αποτέλεσμα, το θετικό για την ομάδα της Χρύσας είναι πως είχε γεμάτο Φ.Α. και δείχνει πως το πλάνο αναδιοργάνωσης προχωράει.

 

Για 14η φορά διηύθυνε παιχνίδι της Α! ΕΠΣ ο διαιτητής του αγώνα Βασίλης Ουζουνίδης (Ταρινίδης – Οτουζμπίρ). Για 2η φορά σε παιχνίδι του ΑΟ Βιστωνίδας καθώς είχε προηγηθεί το 0-3 επί της ΑΠΟΞ στις 26/11 και για δεύτερη επίσης φορά σε παιχνίδι του Ατρόμητου μετά το 1-3 της Ελπίδας στο γήπεδο της Χρύσας.

 

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ (Γ. Δημητριάδης): Χατζής, Τολμίδης, Αγγελίδης Π., Τζεβελέκης Ζ., Σαμαράς, Κεσκινίδης (70′ Πιτσόλης), Κιολεΐδης (46′ Μετεντζίδης), Μπουτζικούδης, Μαλαδένης (46′ Αγγελίδης Στ., Τζεβελέκης Φ. (46′ Μουχτάρης), Θώμογλου (46′ Γεωργιάδης).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Δ. Μπακάλογλου): Μουαρέμογλου, Δομπάζης, Χρυσοστομίδης (46′ Μαυρίδης), Θεοφυλάκης (65′ λ. τρ. Κωνσταντινίδης), Μολά Αμέτ, Γκορόγιας, Χατζηβασιλείου, Καραμητσίδης (75′ Σαββόπουλος), Χατζηπατέρας, Γατσέλος (75′ Καλτσάς), Δάσκαλος.

 

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΟ Βιστωνίδας στη Λευκόπετρα με τον Κεραυνό, ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΠΟΞ.

 

Σχετικά άρθρα