Α! ΕΠΣ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββάτου

Έχουμε συνηθίσει στα… ντέρμπι στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου ένας όμιλος ομάδων μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου.

 

Ο Ηρακλής Ν. Ζυγού μετά τον θρίαμβο με 1-3 στο Κουτσό, το +4 στην κορυφή και την ψυχολογία πρωτοπόρου θα υποδεχθεί στη Γενισέα τον Ορφέα Ξάνθης. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν βρίσκονται σε καλό momentum βάσει αποτελεσμάτων, καθώς στα τελευταία 4 παιχνίδια τους αγνοούν τη νίκη, κάτι που είχε επίπτωση και στην βαθμολογική τους θέση, αλλά το δεδομένο είναι ότι θα αντιδράσουν. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σεζέρ Φεράτογλου.

 

Δεύτερο… ντεμπούτο στο γήπεδο του Δροσερού για τον Χρήστο Μαλαδένη, αυτή τη φορά με τον Π. Μελά. Στο ίδιο γήπεδο είχε πανηγυρίσει με την τότε ομάδα του τον ΑΟΞ, την πρόκριση στην β’ φάση του κυπέλλου στην παράταση και τώρα, λίγους μήνες μετά, θέλει να οδηγήσει στο αποτέλεσμα και τη νέα του ομάδα. Ο Φίλιππος που κρατά το αήττητο στην έδρα του στο πρωτάθλημα, θέλει να συνεχίσει το σερί αυτό για να πλασαριστεί όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Εμίν Εμίνογλου.

 

Ο ΑΟ Βιστωνίδας που εξωαγωνιστικά προετοιμάζεται για τον χορό του στο κέντρο ΑΠΟΛΛΩΝ στις 24/2, θέλει να φτάσει σ’ αυτή την ημερομηνία και να είναι όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά. Είναι στο -5 από την κορυφή, έχει όμως παιχνίδι λιγότερο και θέλει να εκμεταλλευτεί και την έδρα του το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου αγωνιστικά κάνει βήματα μπροστά και θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη.

 

Ο Απόλλωνας Ξάνθης υποδέχεται στη Νεάπολη τον Κεραυνό Λευκόπετρας και θα ψάξει την 7η φετινή του νίκη και γκολ από τον Χρ. Μαρκοσιάν για να αυξήσει την παραγωγικότητα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

 

Δύο ακόμη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα γίνουν στο Αμοιρίδειο και τη Λεύκη, με την ΑΠΟΞ να υποδέχεται την Αναγέννηση Θαλασσιάς και την Ασπίδα τη Γενισέα σε παιχνίδια που προσφέρονται για γκολ, αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν υπάρχει το τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

 

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – Σάββατο 15:00

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ
Δ.: Διαλυνάς (Σκριάπας – Ασικίδης)

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δ.: Φεράτογλου (Τόσκας – Εμίν Κεχαγιά)

 

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ
Δ.: Ουζουνίδης (Ταρινίδης – Οτουζμπίρ)

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ – Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ
Δ.: Εμίνογλου (Δανδανόπουλος – Τσίκας)

 

Α.ΠΟ.Ξ. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ
Δ.: Παπαδόπουλος Χ. (Παπαδόπουλος Δ. – Παπαδόπουλος Β.)

 

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ
Δ.: Καραλευθέρης (Χρυσέλης – Βαμβακίδης)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

#

Α! ΕΠΣ

Β

Α

+

1

Ηρακλής Ζ.

35

14

36

9

 2

Π. Μελάς

31

13

28

10

 3

ΑΟ Βιστωνίδας

30

13

35

6

 4

Ορφέας Ξ.

29

14

38

9

 5

Φίλιππος Δρ.

23

13

26

18

 6

Απόλλων Ξ.

22

14

28

19

 7

Ελπίδα Γεν.

15

13

24

20

 8

Α.ΠΟ.Ξ.

12

14

14

26

 9

Αναγέννηση Θ.

9

14

8

19

10

Ασπίδα Ξ.

9

14

12

33

11

Κεραυνός Λ.

7

14

10

59

12

Ατρόμητος Χρ.

-5

14

5

36

Σχετικά άρθρα