Σε ρυθμούς ανασύνταξης ο Κεραυνός Λευκόπετρας

Ο Κεραυνός πέρσι ανέβηκε πανηγυρικά στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης επιστρέφοντας στην κορυφαία τοπική κατηγορία. Ξεκίνησε θετικά το πρωτάθλημα και ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο ξεκίνημα, όμως στη συνέχεια αντιμετώπισε προβλήματα και με την αποχώρηση κάποιων παικτών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η απουσία του παίκτη προπονητή του Μάνου Χαραλαμπίδη τον προηγούμενο μήνα, έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα σε μία μεταβατική περίοδο που είχε και αλλαγή Δ.Σ. στον σύλλογο της Λευκόπετρας.

Η ομάδα είχε φτάσει κοντά και στο να παραδώσει τα δελτία κάποια στιγμή, όμως οι παίκτες “έβαλαν πλάτη” στα δύσκολα και αντιμετώπισαν τις δύσκολες αγωνιστικές που προηγήθηκαν. Παρά τις ήττες και τα μεγάλα σκορ ο Κεραυνός έπαιξε κανονικά τα παιχνίδια του χωρίς ποινές, πέρα από αυτή του διπλώματος προπονητή, ένα θέμα για το οποίο ψάξει να βρει λύση και θα υπάρξουν ανάλογες κινήσεις.

Τώρα και με την επιστροφή του Μάνου Χαραλαμπίδη, ο Σύλλογος ξαναμπαίνει σε τροχιά ανασύνταξης και το ευχάριστο είναι πως γίνεται μία εκ νέου προσπάθεια με τη νέα Διοίκηση του Παναγιώτη Μαύρου ενισχύει και με μεταγραφές την ομάδα έστω και την ύστατη στιγμή, με στόχο φυσικά να υπάρξει συνέχεια και εξέλιξη στην ομάδα.

Νέα πρόσωπα στη συνέχεια αναμένεται να είναι οι Σουκρή Αλιμάν (Κότινο), Κιντς Γκιουράι (Κουτσό), Κιντς Γκιοκάν (ελεύθερος), Λευτέρης Παπαδόπουλος (Βιστωνίδα), Ματθαίος Ευθυμιάδης (επιστροφή), και Συμεών Ράπτης (Ορφέας).

Σχετικά άρθρα