Η Ασπίδα τήρησε το έθιμο – Οι ευχές και οι τυχεροί στην κοπή της πίτας (pics)

Σε μία όμορφη, ζεστή και ποδοσφαιρικά «οικογενειακή» ατμόσφαιρα, η ποδοσφαιρική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης έκοψε την βασιλόπιτά της στο δείπνο που παρέθεσε η Διοίκηση σε παίκτες και προπονητές το βράδυ της Τετάρτης.

Στην μετα-μοντέρνα ταβέρνα «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» του Χρήστου Μιχαλακίδη και η μεγάλη αλλά και η Β’ ομάδα του ιστορικού Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συσφίξουν τις σχέσεις των μελών τους και φυσικά να συζητήσουν για θέματα που έχουν να κάνουν με την αγαπημένη τους ασχολία, το ποδόσφαιρο.

Το «παρών» στην όμορφη βραδιά έδωσε η Διοίκηση με τον Πρόεδρο Πέτρο Ραφτόπουλο να εύχεται καλή χρονιά με επιτυχίες και επίτευξη των προσωπικών στόχων του καθενός. Τάσος Ζωγράφος, Ρούλης Παπατσαρούχας, Ηλίας Μπέρτος, Θέμης Ζουμπουλίδης, Νίκος Δαγκλής, Νίκος Καλαϊτζόγλου δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ξεχωριστή βραδιά της αγαπημένης τους ομάδας. Επίσης εκεί ήταν και το προπονητικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας με τον προπονητή Δημήτρη Καρύδη, τον γυμναστή Ξενοφώντα Μπουγιουκλή, το τεχνικό team της Β’ Ομάδας με τον προπονητή Σωκράτη Χατζηπαρασκευά, τον γυμναστή Σήφη Λαδόπουλο αλλά και οι προπονητές της Ακαδημίας της Ασπίδας Νίκος Βιδάκης, Κώστας Κυρκούσης, Οτουζμπίρ Αχμέτ.

Τυχεροί στην βασιλόπιτα ήταν ο Σωτήρης Κοτρώνης και ο Λευτέρης Ελευθεριάδης που έτυχαν τα δύο φλουριά που αντιστοιχούσαν  σε χρηματικό ποσό.

Σχετικά άρθρα