Α! ΕΠΣ: Οι διαιτητές στους αγώνες της Κυριακής με ενδιαφέροντα στοιχεία

Ο δεύτερος Ορφέας υποδέχεται τον πρώτο Ηρακλή Ν. Ζυγού στο γήπεδο του ΑΟΞ το μεσημέρι της Κυριακής στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του 2024 στο πρωτάθλημα της Α! ΕΠΣ. Αυτή είναι η εξ αναβολής 4η αγωνιστική με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες μετά από 8 παιχνίδια, με τον Ηρακλή να έχει ένα 3-0 στα χαρτιά από το ματς με τον Ατρόμητο. Σαφέστατα, είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα αλλά δεν είναι το μόνο. Πάντως στο γήπεδο του ΑΟΞ διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Κτίστης (φωτό) στο 2ο φετινό του παιχνίδι στην Α! ΕΠΣ μετά το 1-6 του Ηρακλή επί της Ασπίδας.

 

Στο Κουτσό ο ενισχυμένος με Αλέξανδρο Κούπα (από την Αναγέννηση) και Χρήστο Γούλα (από Ατρόμητο Χρ.) Π. Μελάς θέλει να κερδίσει τον Φίλιππο Δροσερού – που επιστρέφει μετά από έναν μήνα στην αγωνιστική δράση – και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί τις απώλειες από το γήπεδο του ΑΟΞ για να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία. Στο γήπεδο του Κουτσού το παιχνίδι θα διευθύνει ο Γιώργος Δρακίδης που θα βρεθεί για 3η φορά φέτος στον δρόμο του Κουτσού (1-0 από τον Ηρακλή στη μοναδική ήττα και 5-0 νίκη επί της Ασπίδας) και για πρώτη στο πρωτάθλημα στο δρόμο του Φίλιππου.

 

Ο ΑΟ Βιστωνίδας έχει εκτός έδρας παιχνίδι στη Χρύσα απέναντι στον Ατρόμητο που θα κατεβαίνει στα παιχνίδια με προπονητή τον Δημήτρη Μπακάλογλου και αλλαγές στο ρόστερ του στο πρώτο φετινό παιχνίδι του έμπειρου διαιτητή Άγγελου Κοτινούδη στην Α! ΕΠΣ, ενώ ο Απόλλωνας αναμένεται να έχει εύκολο έργο στη Λευκόπετρα. Η ομάδα του Κεραυνού παρότι βρέθηκε ένα βήμα πριν να παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών της, εν τούτοις οι παίκτες έβαλαν πλάτη και αποφάσισαν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Οι δυσκολίες λόγω των πολλών απουσιών παικτών στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους (για μεγάλο διάστημα) όπως και του παίκτη – προπονητή τους Μάνου Χαραλαμπίδη για τις επόμενες εβδομάδες, καθιστούν δύσκολη τη συνέχεια. Στο παιχνίδι αυτό θα έχουμε και την επιστροφή του Δημήτρη Δανδανόπουλου σαν διαιτητή σε αγώνα της Α! ΕΠΣ μετά τις 30 Σεπτεμβρίου στο τρίτο του φετινό παιχνίδι.

 

Ελπίδα – Ασπίδα στη Γενισέα με διαιτητή τον Σεζέρ Φεράτογλου στο 8ο παιχνίδι του φέτος στην Α! ΕΠΣ (πρώτη φορά παίζει την Ελπίδα και δεύτερη την Ασπίδα καθώς είχε προηγηθεί το 1-0 επί της ΑΠΟΞ στις 9/12) και Αναγέννηση – ΑΠΟΞ τα άλλα δύο ματς που ίσως να αλλάξουν τις θέσεις των ομάδων στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Στην αναμέτρηση της Θαλασσιάς πάντως, αναμένουμε το… πρώτο γκολ σε παιχνίδι με διαιτητή τον Εμίνογλου καθώς στα τρία προηγούμενα που είχε διευθύνει, τα δύο τελείωσαν χωρίς σκορ και το ένα, στη Χρύσα, έκλεισε νωρίς.

 

4η Αγωνιστική – Εξ αναβολής

 

Γήπ.: Λευκόπετρας
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Δ.: Δανδανόπουλος (Παπαδόπουλος Β’ – Γκώγος)

 

Γήπ.: ΑΟΞ
ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ
Δ.: Κτίστης (Ασικίδης – Κουτσογιάννης)

 

Γήπ.: Χρύσας, «Κ. Μπένη»
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ – ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ
Δ.: Κοτινούδης (Καραλευθέρης – Ταρινίδης)

 

Γήπ.: Κουτσού
Π. ΜΕΛΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ
Δ.: Δρακίδης (Βαμβακίδης – Σκριάπας)

 

Γήπ.: Θαλασσιάς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ – Α.ΠΟ.Ξ.
Δ.: Εμίνογλου (Οτουζμπίρ – Παπαδόπουλος Δ.)

 

Γήπ.: Γενισέας
ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ – ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ
Δ.: Φεράτογλου (Χρυσέλης Γ. – Πασχαλίδης)

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

#

Α! ΕΠΣ

Β

+

1

Ηρακλής Ζυγού

22

22

4

 2

Ορφέας Ξάνθης

20

28

3

 3

Π. Μελάς Κουτσού

19

18

3

 4

ΑΟ Βιστωνίδας

17

18

6

 5

Φίλιππος Δροσερού

16

14

8

 6

Απόλλων Ξάνθης

12

14

11

 7

Ασπίδα Ξάνθης

7

8

22

 8

Κεραυνός Λευκόπετρας

6

9

26

 9

Ελπίδα Γενισέας

5

10

16

10

Α.ΠΟ.Ξ.

4

8

18

11

Αναγέννηση Θαλασσιάς

3

4

17

12

Ατρόμητος Χρύσας

-2

2

21

Σχετικά άρθρα