Α.ΠΟ.Ξ. – Π. Μελάς 1-3 (pics)

Πέμπτη σερί νίκη για την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μετά από 8 αγώνες. Ο Π. Μελάς Κουτσού μπορεί το Σάββατο να δέχθηκε γκολ μετά από ένα σερί τεσσάρων “καθαρών” νικών, όμως συνέχισε να είναι αποτελεσματικός φιγουράροντας στην 3η θέση της βαθμολογίας στο φινάλε του 2023 και φυσικά παραμένει σε απόσταση… βολής από την κορυφή.

 

Στο Αμοιρίδειο ήταν γενικά καλύτερος, μπήκε πιο αποφασιστικά και προηγήθηκε γρήγορα με 0-2 καθώς στο 12′ ο Μίλκογλου και στο 15′ ο Δεληωρίδης – με πέναλτι – έβαλαν τις βάσεις για την επιτυχία.

 

Η ΑΠΟΞ μπορεί στα προηγούμενα τρία παιχνίδια της να μην είχε σκοράρει, όμως αυτό το πέτυχε απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος μαζί (με τον Ορφέα) καθώς ο Μαστανιάδης ήταν ο παίκτης που παραβίασε για 3η φορά φέτος την εστία του Λαπαδώνη. Στο 31′ λοιπόν έγινε το 1-2, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Σιδηράς εκμεταλλεύτηκε ένα κακό διώξιμο της μπάλας και με πλασέ από κοντά έκανε το τελικό 1-3. Λίγο νωρίτερα πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι στον διαιτητή, ενώ παρά το τρίτο γκολ που δέχθηκαν ανέβασαν την απόδοσή τους.

 

Δεύτερα φετινά γκολ για τους Μίλκογλου και Σιδηρά αλλά και τον Μαστανιάδη, ενώ ο Δεληωρίδης έγινε ο 11ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει για τους νικητές.

 

Οι φιλοξενούμενοι αποχαιρέτησαν με νίκη το 2023 προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στην συγκομιδή τους και φτάνοντας τους 19 μετά την 6η φετινή τους επιτυχία και διατηρούνται σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή ξεπερνώντας τον ΑΟ Βιστωνίδας στη βαθμολογία.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης (Πασχαλίδης Γ. – Βαμβακίδης).

 

Α.ΠΟ.Ξ. (Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Καζαντζίδης, Παπαδόπουλος, Καραπανταζίδης, Γραβάνης (46′ Καραγκιουλμέζης), Πασχαλίδης, Σαρηγιαννίδης, Μωυσιάδης, Μαστανιάδης, Κοτσαγκιόζης (69′ Κωδωνάς), Καραγκιοζίδης.

 

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Σαμαράς): Λαπαδώνης, Σαμαράς (78′ Γεωργιάδης), Σεβδίλης, Σταπανιάν, Δεληωρίδης, Τεφήκογλου, Κοψαλίδης, Θαμνίδης (73′ Μπιζάνης), Μίλκογλου (82′ Σελβίδης), Αβερόπουλος (82′ Θώμογλου), Σιδηράς.

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗ Sport

 

Σχετικά άρθρα