Όμορφη πρωτοβουλία από την ΕΠΣ Ξάνθης η επίσκεψη στο 7ο Γυμνάσιο και η συνομιλία με τους μαθητές για την βία και τον εκφοβισμό

O Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Κώστας Μπάτζιος, η αναπληρώτρια Γεν. Γραμματέας Ειρήνη Γαλαχουσίδου και ο Μπάμπης Κυρλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης μαζί με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Σαμπανίδη, Ευθύμη Τσάπαρη (Άρη Αβάτου) και Θόδωρο Αθανασίου (Άρη Πετεινού) είχαν την χαρά να παραβρεθούν στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης σε μία όμορφη επίσκεψη ενημέρωσης μαζί με την ψυχολόγο Γεωργία Αραμπατζόγλου.

 

“Συζητήθηκε με τους μαθητές ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί πολλά χρόνια τώρα, τον τελευταίο καιρό όμως δυστυχώς το ακούμε, το συναντάμε και το αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Αθλητική βία και Εκφοβισμός.

Ευχαριστούμε θερμά την ψυχολόγο Αραμπατζογλου Γεωργία καθώς επίσης και τους ποδοσφαιριστές Σαμπανιδη Νίκο ,Τσάπαρη Ευθύμιο από την ομάδα του Άρη Αβάτου και τον Αθανασίου Θεόδωρο από την ομάδα του Άρη Πετεινού καθώς και τους διοικούντες των ομάδων που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αυτή την πρωτοβουλία της Ένωσης μας. Την διευθύντρια του σχολείου κυρία Καρατζόγλου Παρθένα για την πρόσκληση και την διάθεση της να ενημερωθούν οι μαθητές για το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο!” ανέφερε η Ειρήνη Γαλαχουσίδου.

Σχετικά άρθρα