Α! ΕΠΣ: Αναγέννηση Θαλ. – Φίλιππος Δρ. 1-4

Πέρασε από την Θαλασσιά με τοπ σκόρερς τους Κώστα Ζιπίδη και Ντοβάν Ρετζέπογλου ο Φίλιππος Δροσερού και με τους 13 βαθμούς βρίσκεται σε απόσταση δύο νικών από την κορυφή. Η ομάδα του Ερσάν Καντουχάρ και με την βοήθεια των αλλαγών της, έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Θαλασσιάς -που έκανε καλή προσπάθεια- στο β’ μέρος, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια.

 

Για να βγει το τελικό 1-4 οι νικητές προηγήθηκαν με τον Ζιπίδη στο 13′, ο Κούπας ισοφάρισε στο 65′ για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους ο αμυντικός Ρετζέπογλου στο 69′ που πέρασε στο β’ μέρος στο παιχνίδι. Το 1-2 έμοιαζε ικανό να μείνει μέχρι το τέλος, με την Αναγέννηση να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης αλλά τον Φίλιππο να εκμεταλλεύεται χώρους και εμπειρία και προς το τέλος να σημειώσει άλλα δύο γκολ, στο 88′ με τον Ζιπίδη και στο 90′ με τον Ρετζέπογλου στο τελικό 1-4. Μία σημαντική νίκη για τους φιλοξενούμενους που διατηρούνται κοντά στην κορυφή και κοιτάζουν από τώρα την ενίσχυσή τους κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Η Αναγέννηση κρατά την προσπάθεια αλλά νιώθει και αδικημένη από την έκταση του σκορ που ως το 88′ ήταν 1-2.

 

Να σημειώσουμε πως ο Αλέξανδρος Κούπας σημείωσε το 2ο φετινό του γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ζιπίδης έφτασε στα 3 και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, με τον Ρετζέπογλου να φτάνει τον Σουκρή στα 2 γκολ.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής (Κοτινούδης – Ταρινίδης).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Τ. Κουτρουλός): Περπερής, Μπίκος (46′ Κοτζακελίνης), Φεταχίδης, Σταύρου, Ιωαννίδης, Λιαπάκης Ρ., Καδή (79′ Πουρναράκης), Κούπας, Καραβασιλειάδης (56′ Ξενιτίδης), Καζάκης (56′ Μαυροειδής), Κοτζακελίνης Α. (79′ Μπουμπούκης).

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ (Ε. Καντουχάρ): Καρανταης Γ., Τσιλιγκρός, Ξιμιτίδης, Καρατζάς, Σιράκ, Ζιπίδης, Σουκρή Ογλού (67′ Ρετζέπογλου Ντοβάν), Μέκερα Οκαν, Καρανταης Ε., Αλή Ογλού Μπαρή (78′ Αλή Ογλού Ν.), Χασάνογλου Ερσάλ.

Σχετικά άρθρα