NL1: Οι ευχές του Ματθαίου Σαββίδη και το ιδανικό ξεκίνημα του Λεύκιππου

Ιδανική πρεμιέρα για τον Λεύκιππο που ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, περνώντας νικηφόρα από μία δύσκολη έδρα με 62-69 επί των Μαχητών Πειραματικού. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη ήταν πίσω στο σκορ στα πρώτα δύο δεκάλεπτα με 5 και 3 πόντους αντίστοιχα, όμως στην επανάληψη άλλαξαν την κατάσταση φτάνοντας στο πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Διαιτητές : Ελευθεριάδης – Πράττος – Μπούγλος

Δεκάλεπτα : 16-11, 33-30, 40-48, 62-69

Μαχητές Πειραματικό (Γεροφώτης – Φωτιάδης): Αμπαράς 11 (1), Δονάκης, Τσιμερίκας 5 (1), Στρυβάκης, Γαλανίδης 8 (2), Νώτης 10, Παπασάβογλου, Μισαηλίδης, Κιγμέτογλου 1, Φλιάτης 10, Χαραλαμπίδης, Καλογιαννίδης 18 (1)

Λεύκιππος Ξάνθης (Ζαφειρούδης – Ρετζέπης): Πρέλεβιτς, Κουρτίδης, Παλλάκης 12, Μακαρατζής 11 (2), Βασαλάκης , Μητρόπουλος 17 (2), Διαμαντής, Κατσαμούρης 16 (2), Γιάκουλας 5, Μπουτσακτσή 2, Παπαδήμας, Καλαμπάκας 6 (1).

 

Οι ευχές του Προέδρου Ματθαίου Σαββίδη φαίνεται πως έφεραν γούρι καθώς όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση της ομάδας πριν τον αγώνα: “ο Πρόεδρος του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, Ματθαίος Σαββίδης, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από την αναχώρηση της ομάδας. Όπως πάντα αισιόδοξος ευχήθηκε σε προπονητές και καλαθοσφαιριστές καλή αρχή και καλή σαιζόν με υγεία και επιτυχία. Φυσικά μαζί με τον Πρόεδρο, Ματθαίο Σαββίδη, ήταν και ο γιατρός του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ, Χάρης Ζακόπουλος, που και αυτός με τη σειρά του ευχήθηκε στους παίχτης καλή αγωνιστική χρονιά. Κάθε έναρξη κρύβει και θετικά μηνύματα και τα γλυκίσματα και λιχουδιές από το αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο ΜΥΛΟ έφερε ακόμη περισσότερη θετική ενέργεια”.

 

Τα αποτελέσματα

Φίλιππος Βέροιας – Πανσερραϊκός 63-58

Μαχητές Πειραματικό Πεύκων – Λεύκιππος Ξάνθης 62-69

ΕΚ Καβάλας – Μακεδονικός 72-69

ΑΟ Αρετσού – ΧΑΝΘ  54-64

ΓΑΣ Κομοτηνής – Ερμής Λαγκαδά 68-60

ΚΑΟ Δράμας – ΔΕΚΑ 72-74

Ρεπό: Γέφυρα

 

2η Αγωνιστική 14/10

Πανσερραϊκός-ΜΓΣ Γέφυρας

Λεύκιππος Ξάνθης-Φίλιππος Βέροιας

Μακεδονικός-Μαχητές Πειραματικό Πεύκων

ΧΑΝΘ-ΕΚ Καβάλας

Ερμής Λαγκαδά-ΑΟ Αρετσού

ΔΕΚΑ-ΓΑΣ Κομοτηνή

Ρεπό: ΚΑΟ Δράμας

Σχετικά άρθρα