Ο Λεύκιππος έμαθε τον αντίπαλό του στη Β’ φάση Κυπέλλου

Σχηματίζεται το «παζλ» των ομάδων που θα συνεχίσουν στην Β’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Ο Λεύκιππος μετά την επιβλητική του πρεμιέρα στον Πρωτέα Γρεβενών και το εισιτήριο πρόκρισης, έμαθε τον νικητή στο γήπεδο Ληξουρίου καθώς η ΑΕ Ν. Κηφισιάς πήρε την πρόκριση.

ΝΕΟ Ληξουρίου – ΑΕ Ν. Κηφισιάς 57-63

Διαιτητές: Τσακιράκη, Γεράνιος, Καμήτσος

Δεκάλεπτα: 19-23, 29-35, 46-44, 57-63

ΝΕΟ Ληξουρίου (Καυκής): Ραϊτσεβιτς 8, Τσούκας 4, Μόσιαλος 1, Μπακέας Θ. 3 (1), Μαρούλης 3, Τρυφωνόπουλος 7, Μπακέας Γ. 5 (1), Μανάκας 13 (1), Λαμπρόπουλος 6 (1), Ματσούκης 7 (1).

ΑΕ Ν. Κηφισιάς (Λαδικός): Κούτουλας, Χατζηνικόλας 15 (1), Μανούσος 10, Μοίρας 5 (1), Σκούρτης, Στασινόπουλος 7, Μιχαλάκης 3 (1), Καράμπελας 15 (3), Σκορδάς 8.

Έτσι η ομάδα του κ. Λαδικού στην Β’ φάση για να συναντήσει τον Λεύκιππο στο «Φ. Αμοιρίδης» στα τέλη του Σεπτέμβρη ή την 1η του Οκτώβρη σε νέο νοκ άουτ παιχνίδι.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη μετά την πρώτη της πρόκριση θέλει να συνεχίσει στον θεσμό και να προσπαθήσει να κερδίσει ό,τι περισσότερο γίνεται, είτε αυτό είναι προκρίσεις, είτε εμπειρίες για το νέο σύνολο.

Πάντως, η κλήρωση δίνει την δυνατότητα στην Ξανθιώτικη ομάδα να κάνει βλέψεις για τη συνέχεια καθώς αν πάρει νέα πρόκριση, θα βρει μπροστά της είτε τον ΓΑΣ Κομοτηνής, είτε τον Αμύντα και πάλι στο γήπεδό της. Όλα αυτά κι ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας στις 7/10 με τους Μαχητές στο Πειραματικό.

Σχετικά άρθρα