Νίκη Ευκαρπίας – Άρης Πετεινού 2-0

Ένας πρώην παίκτης της Ξάνθης, ο Κωνσταντίνος Κώστας έκανε τη… ζημιά στο γήπεδο της Ευκαρπίας στον Άρη Πετεινού στην 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου. Πέτυχε δύο γκολ από τα… αποδυτήρια στις αρχές κάθε ημιχρόνου διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Κώστας που θυμίζουμε ότι είχε κάνει ντεμπούτο με τον ΑΟΞ του Λουτσέσκου στη SL1 τη σαιζόν 2016-17, με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 για τη Νίκη. Λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι (9′) είχαν καλή ευκαιρία για να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, όμως στο μαρκάρισμα του Τουρατζίδη στο 14′ μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δεν έδωσε την παράβαση, αν και φάνηκε από το replay ότι υπήρχε σε μία φάση που ίσως να άλλαζε την εικόνα της αναμέτρησης.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους και πάλι ο Κώστας στο πρώτο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-0, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια, ενώ ένα δοκάρι είχε προς το τέλος ο Άρης που επιθετικά δεν κατάφερε να φανεί πολύ απειλητικός στο παιχνίδι. Οι νικητές είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας με 71%.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Μπουρουζίκας (Μίχος – Διχρής) της ΕΠΣ Λάρισας.

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Γιώτας, Ανδρεάκος (82′ Τομπουλίδης), Ζαλίδας, Σάββας, Πεχλιβανίδης (82′ Δουβαρτζίδης), Ρανδζής, Γολιδόπουλος, Κώστας, Μπικιάρης (82′ Κάνιος), Μποζίδης (71′ Ζήκος), Σουλίδης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης (65′ Κουτσομιχάλης), Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης (68′ Μετετζίδης), Μελισσόπουλος, Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης, Πουτακίδης, Τουρατζίδης (65′ Μαλαδένης).

 

Σχετικά άρθρα