Μπαράζ ανόδου στη Γ! Εθνική: Άρης Πετεινού – Ηρακλής Αμμουδιάς 2-0

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Άρη Πετεινού στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ! Εθνική. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη επικράτησε επί της πρωταθλήτριας της ΕΠΣ Σερρών χάρη στο γκολ του Γιάννη Χριστοφορίδη από το α’ μέρος κι αυτό του Κουτσομιχάλη στις καθυστερήσεις. Το παιχνίδι που προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο – στολίδι του Πετεινού, μεταξύ άλλων παρακολούθησε και ο Βασίλης Τοροσίδης εμψυχώνοντας την αγαπημένη του ομάδα.

Στο 8′ το φάουλ του Δασκαλάκη μετέτρεψε σε κόρνερ με δύσκολη επέμβαση ο Κουτογλίδης. Στο 24′ το φάουλ του Ζιγκερίδη άλλαξε πορεία με τον Αθανασίου να παρουσιάζεται έτοιμος διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 29′ ο Τουρατζίδης βγήκε από αριστερή θέση και πλάγια κάνοντας το σουτ από δύσκολη γωνία με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Στο 34′ ο προωθημένος Δασκαλάκης από κοντινή θέση έκανε την προβολή, όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε σώζοντας την εστία του. Κάτι που όμως δεν συνέβη λίγο αργότερα, όταν στο 39′ Ο Χριστοφορίδης από κοντά έκανε το 1-0 βάζοντας μπροστά την ομάδα του Άρη.

Στην επανάληψη και στο δεκάλεπτο, ο Άρης απείλησε με Μελισσόπουλο και Χριστοφορίδη με τον Ηρακλή να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 60′ με τον Λαδόπουλο να πλασάρει τον εξερχόμενο Αθανασίου με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 72′ το σουτ του Τουρατζίδη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 86′ η κεφαλιά του Κουτσομιχάλη κατέληξε στα χέρια του τ/φ. Στις καθυστερήσεις (95′) ο Κουτσομιχάλης με πλασέ μετά την κόντρα επίθεση, έκανε το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ασβεστόπουλος (Μαυρίδης – Κονισπολιάτης (ΕΠΣ Κιλκίς).
ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Χριστοφορίδης, Σαρηγιαννίδης, Πουτακίδης, Παυλίδης, Εφέντη, Τυριάκης (88′ Μετεντζίδης), Μελισσόπουλος (82′ Μαλαδένης), Τουρατζίδης (73′ Κουτσομιχάλης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ (Χρυσοστομίδης): Κουτογλίδης, Γκαλιος Ηλ., Φιλιππίδης, Γκάλιος Ν. (84′ Αλμπανάκης) Παπαδόπουλος Στ., Τσιχουρίδης, Λιάρας, Παπαδόπουλος Γ. (69′ Σερβές), Λαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (51′ Ζιάκας), Ζιγκερίδης (84′ Χιντζος).

Σχετικά άρθρα