Ο Ξανθιώτης Τόλης Βαθρακέας κατέκτησε το Πανελλήνιο Κύπελλο Muay Thai!

Με πολλούς και πολύ δυνατούς αγώνες, συγκεκριμένα 284 στο Κύπελλο και 318 αγώνες εμπειρίας, μεγάλο συναγωνισμό, εντυπωσιακό θέαμα και την συμμετοχή 602 αθλητών και αθλητριών, ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος”, οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Μουάιτάι 2022 και οι αγώνες εμπειρίας.

Εκεί είχαμε μία διάκριση για έναν Ξανθιώτη αθλητή που μένει στην Αθήνα και διαπρέπει στο εν λόγω μαχητικό άθλημα με τη σχολή Savage Camp.  Ο Τόλης Βαθρακέας κατέκτησε το Πανελλήνιο Κύπελλο Muay Thai στην κατηγορία elite ανδρών στα -71 kg βγαίνοντας νικητής μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο οποίο έδωσε πολύ ανταγωνιστικούς 3 αγώνες.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι (ΠΟΜ) ταυτόχρονα με τους αγώνες του Κυπέλλου διοργάνωσε τους αγώνες για την διεκδίκηση της ζώνης Super 4 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι WMC.

 

 

Η ΠΟΜ πήρε τα δικαιώματα για την διεκδίκηση του τίτλου στην Ελλάδα, από την Παγκόσμια Επαγγελματική Ομοσπονδία Μουάιτάι WMC. Διεθνής τίτλος τον οποίο διεκδίκησαν 4 πρωταθλητές, ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Κουεβέντο Τάπια, ο Ιταλός Άντζελο Μπεμαρντόνι, ο Κύπριος Χρήστος Ευγενίου και φυσικά ο Έλληνας πρωταθλητής Δήμος Ασημακόπουλος.

 

Σχετικά άρθρα