ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: ΕΑ Λάρισας – Ερμογένης 3-2

Σε παιχνίδι με δύο ανατροπές που έγινε το Σάββατο, ο Ερμογένης Ξάνθης έχασε από την ΕΑ Λάρισας στο τάι μπρέικ. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 σετ (25-22), όμως η συνέχεια άνηκε στην Ξανθιώτικη ομάδα που πήρε τα επόμενα δύο σετ, όμως δεν κατάφερε να έχει διάρκεια όπως μία μέρα νωρίτερα στο παιχνίδι της και τελικά με 25-12 έγινε η ισοφάριση πριν το 15-8 στο τάι μπρέικ. Ο Ερμογένης έχει πλέον 3 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και την Κυριακή στις 15:00 αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.

Τα σετ: 25-22, 22-25, 21-25, 25-12, 15-9.

ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ (Παρασκευόπουλος): Ματθαίος Αναστάσιος, Γρηγοράκης Βασίλης, Σούρτσε Εμράχ, Λαντζουράκης Αλέξανδρος, Βογιατζής Στράτος, Ρετζέπης Μιχάλης, Μετγιάζης Μιχάλης, Πολιτίδης Θεοχάρης Εμμανουήλ, Νιακόπουλος Γρηγόρης, Τσάτσουλας Γιώργος, Τσούλιας Φώτης, Ντουντουλάκης Γιάννης, Παπαβασιλείου Βασίλης, Γκαϊντατζής Κωνσταντίνος.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”ΞΑΝΘΗ Sport, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”5″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

 

Σχετικά άρθρα