Η βράβευση του Στάρτζεον από τον… Λεύκιππο! (pics)

Το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό αθλητικό κέντρο “Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ” πραγματοποιήθηκε η… διαφορετική βράβευση του MVP της Ξάνθης στον αγώνα με τον Άρη, όπως ψηφίστηκε στα social media της ΠΑΕ. Ο ΑΟΞ αποδέχθηκε την πρόσκληση του Λεύκιππου κι έγινε η πρώτη, μιας σειράς αντίστοιχων κινήσεων που ετοιμάζει η ξανθιώτικη ΠΑΕ, στα πλαίσια και της σύσφιξης των σχέσεων και με τις ομάδες της πόλης!

Τον Team manager Κώστα Τσαλίκη, τον υπεύθυνο τύπου Μπάμπη Κυρλίδη, τον MVP Fabio Sturgeon και την πολύτιμη βοήθεια της μεταφράστριας Μαρία Σότο Γκονζάλεζ, υποδέχθηκαν τμήματα του Λεύκιππου, με τον Πρόεδρο του τμήματος καλαθοσφαίρισης Πέτρο Τσίλογλου, να καλωσορίζει τους ανθρώπους του ΑΟΞ. Αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και το κοινό σημείο ήταν ότι θα υπάρχει διαρκής… αλληλοϋποστήριξη!

ΑΟΞ και Λεύκιππος, ευχήθηκαν καλή επιτυχία και πολλές διακρίσεις… εναλλάξ, ενώ ο Φάμπιο Στάρτζεον εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες έδειξε και το ταλέντο του στο μπάσκετ σουτάροντας εύστοχες βολές με… την καθοδήγηση του παίκτη της ανδρικής ομάδας και προπονητή ακαδημιών του Λεύκιππου, Χάρη Βοϊβατόπουλου. Ο ΑΟΞ δώρισε και μία φανέλα στον Λεύκιππο, με τις υπογραφές των παικτών.

Στις δηλώσεις του ο ικανότατος παίκτης του ΑΟΞ, ευχαρίστησε τον κόσμο που τον ψήφισε για 2η φορά MVP, ενώ υπογράμμισε πως η Ξάνθη θα ανακάμψει μετά την ήττα από τον Άρη και πως θα πάει στην Κρήτη το Σάββατο για το αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα