Άρης Αβάτου – Απόλλων Καλαμ. 0-1

“Μπαρούτι” μύριζε στο γήπεδο της Φελώνης στο παιχνίδι του Άρη Αβάτου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ήταν ένα παιχνίδι έντασης που είχε αποκορύφωμα τη φάση του 80′ όταν στο λεπτό αυτό ο διαιτητής Δημητριάδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Θεολόγου στον Πάνου. Η άλλη αλλαγή των φιλοξενούμενων, ο Γιώργος Αποστολίδης στην εσχάτη των ποινών νικήθηκε από τον Νταφόπουλο, όμως η “θεία δίκη” δεν ήρθε για τους γηπεδούχους αφού στην επαναφορά ο εκτελεστής σκόραρε με κεφαλιά κάνοντας το 0-1. Στη φάση που προηγήθηκε ο Θεολόγου είδε την 2η κίτρινη, αποβλήθηκε και κάπου εκεί κρίθηκε και η αναμέτρηση που δεν είχε πολλές καλές στιγμές.

Δυστυχώς η 3η αγωνιστική αφήνει πικρία στους γηπεδούχους που δίκαια διαμαρτυρήθηκαν και σε αρκετές άλλες φάσεις και για τον πειθαρχικό έλεγχο αφού πολλοί παίκτες του είδαν κίτρινη κάρτα, ενώ ο Θεολόγου ακόμη απορεί και για το πέναλτι και για την 2η κίτρινη…

Ο Απόλλωνας πήρε τους βαθμούς που ικανοποίησαν τον κόσμο του που έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο της Φελώνης αλλά σίγουρα χρειάζονται κι άλλα πράγματα αν θέλει να πιστοποιεί στο γήπεδο τον χαρακτήρα του “φαβορί” στον όμιλο.

Ο Άρης είναι αναγκασμένος να συνεχίσει τον δικό του αγώνα έχοντας και… πληγές από τη μάχη αυτή πριν το νέο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Αμμουδιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημητριάδης (Σκούτας – Τζημόπουλος) ΕΠΣ Χαλκιδικής.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Πιτσόλης, Χατζητερζόγλου, Κουτσούμπας, Βουλγαρίδης, Παπαχρήστου (70′ Σιδηρόπουλος), Γκιορτζίνης (70′ Κοντογιαννίδης), Ψεμματάς, Αναγνωστόπουλος Π., Βαφειάδης, Θεολόγου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Παλαβράκης, Μουχαλής, Τσαπακίδης (72′ Αλτιντζής), Καλούσης, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Καλαϊτζής (61′ Αποστολίδης), Μπλέτσας, Κυπαρίσσης, Δόρης (72′ Γιαγτζίδης), Δασκαλάκης (61′ Πάνου).

Σχετικά άρθρα