Νέστος Χρ. – Άρης Αβάτου 3-1 (εικόνες)

Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από το γήπεδο της Χρυσούπολης ο Άρης Αβάτου στην 2η αγωνιστική της Γ! Εθνικής. Η ξανθιώτικη ομάδα παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκε από τον τραυματισμό του Ευθύμη Τσάπαρη νωρίς (έπεσε άσχημα, χτύπησε στην μέση και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης), στάθηκε ικανοποιητικά στο α’ μέρος. Μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί αξιοποιώντας μία στατική φάση (κόρνερ) με την κεφαλιά του αρχηγού της Βασίλη Κουτσούμπα, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

 

Ο Νέστος που ξεκίνησε με χαμένη ευκαιρία του Ορφανίδη στα πρώτα λεπτά, στο α’ μέρος είχε κι αυτός μία άτυχη στιγμή με τον Αντώνη Ράνο. Ο Πηγαδιώτης επιθετικός των γηπεδούχων χτύπησε  πριν λήξει το ημίχρονο και υπάρχουν φόβοι για τραυματισμό που μπορεί να τον κρατήσει αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

 

Στην επανάληψη η βοήθεια των αλλαγών των Κεχαγιά – Προδρομίτη άλλαξε την αποτελεσματικότητα της ομάδας και με τον Σέα ισοφάρισε στο ξεκίνημα του β’ μέρους και μετουσίωσε σε ανατροπή την υπεροχή της με τον ξανθιώτη Χαλήλ Ιμπράμ να κάνει το 2-1 και τον Θωμαΐδη στο 89′ το 3-1.

 

Ο Άρης στην επανάληψη δεν κατάφερε να ανεβάσει στροφές και να κάνει εμφάνιση ανάλογη της πρεμιέρας. Μάλιστα εκτός από το παιχνίδι, έχασε και μία πολύτιμη μονάδα του, τον Ηρακλή Βασιλάκη που αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος με 2η κίτρινη κάρτα.

 

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου έχει νέο απαιτητικό παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ο Νέστος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ν. Αμισό.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δροσίνης (Διονίδης – Σιώνη) της ΕΠΣ Θράκης.

 

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς – Προδρομίτης): Μούτσα, Σιδηρόπουλος, Ζε Εσσόνο, Καζαντζίδης, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (85′ Ιωαννίδης), Γκατσολάρι, Ορφανίδης (85′ Αραμπατζής), Μυφτάρι (46′ Θωμαΐδης), Λεωντσάκος, Μπαρέττας (46′ Πανταζής), Ράνος (37′ λ.τρ. Σέα).

 

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Πιτσόλης, Βουλγαρίδης (65′ Μανίσογλου), Χατζητερζόγλου, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Γκιορτζίνης, Τσάπαρης (12′ λ.τρ. Αναγνωστόπουλος Π.), Ψεμματάς, Βαφειάδης (81′ Σιδηρόπουλος), Θεολόγου (81′ Μαραγκός).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα