Κύπελλο Ελλάδος: “Αρχηγική” πρόκριση για τον Άρη Αβάτου – Πέρασε με 0-1 από το Βερούλειο

Βρίσκεται από το 2020 στον Άρη Αβάτου ο αρχηγός Βασίλης Κουτσούμπας και πέρα από τις αμυντικές του επιδόσεις δίνει συχνά – πυκνά και λύσεις στο σκοράρισμα. Με δικό του γκολ στο 74ο λεπτό του αγώνα στο Βερούλειο κόντρα στον Βύρωνα Καβάλας, ο Άρης Αβάτου ξεκίνησε ιδανικά την αγωνιστική χρονιά πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε ένα θεσμό που παλιότερα είχε ζήσει μεγάλες στιγμές η ξανθιώτικη ομάδα και θέλει και φέτος να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Το παιχνίδι της Κυριακής κρίθηκε προς το τέλος του με τον Βασίλη Κουτσούμπα να ξεκινά εξαιρετικά την 5η του σεζόν στην ομάδα, αν και φέτος οι παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας είναι διαφορετικοί.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Κιουαν, Ανηπαρόπουλος, Τσεμαλίδης Θ., Μπάμπουρας Π., Τουμανίδης Σ.,Πετρίδης Ι,, Τοπάλης Γρ,, Παπαδόπουλος Γρ,, Βλάχος Αλ,, Γιώτης Β., Χατζησταύρου Γ.
ΑΛΛΑΓΕΣ: Τσιπιζίδης, Λεοτσάκος, Μπρατσιάνη, Ελευθεριάδης.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Πιτσόλης, Ψεμματάς, Κουτσούμπας, Σιδηρόπουλος (46΄ Μαραγκός), Γκιορτζίνης (91′ Τουμπάρης), Τσαπάρης (60′ Βασιλάκης), Αναγνωστόπουλος (88′ Καρυπίδης), Κοντογιαννίδης (60′ Παπαχρήστου), Βαφειάδης, Θεολόγου.

Η Α’ φάση του κυπέλλου ολοκληρώνεται στις 4/9 με το παιχνίδι Απόλλων 1960 – Εορδαϊκός, ενώ την ίδια μέρα ο Άρης Αβάτου έχει το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του με κίνητρο τον τίτλο. Ο αγώνας Super Cup 2024 Παύλος Μελάς Κουτσού – Άρης Αβάτου θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κουτσού και ώρα 17:30 . Η αναμέτρηση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και στο τέλος της συνάντησης θα απονεμηθούν κύπελλα στις συμμετέχουσες ομάδες.

Η 2η ΦΑΣΗ του Κυπέλλου θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου με τον Άρη Αβάτου να υποδέχεται τον Κιλκισιακό, ομάδα που ανέβηκε φέτος στη Γ! Εθνική και θα την βρει μπροστά της και για το πρωτάθλημα.

Σχετικά άρθρα