Κύπελλο Ελλάδας: Έτοιμος για τη νέα πρόκληση ο Άρης Αβάτου – Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Στην τελική ευθεία για την επόμενη πρόκληση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος για τον Άρη Αβάτου. Ένα βήμα πριν κάποιο πιθανό «εμπορικό» παιχνίδι στην επόμενη φάση την Κυριακή στο γήπεδο της Φελώνης υποδέχεται την Ζάκυνθο. Ομάδα Γ! Εθνικής κι αυτή που αγωνίζεται σε άλλο όμιλο και θα κάνει το μακρινό ταξίδι για την Ξάνθη. Δύο ομάδες που πέρσι τερμάτισαν στην 5η θέση των ομίλων τους, έχουν κάνει βέβαια και αλλαγές στα ρόστερ τους το Καλοκαίρι και αναμένεται να παρουσιάσουν ένα αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον νοκ άουτ παιχνίδι.

 

Είχαμε γράψει πως ο Άρης Αβάτου ανεβάζει το πρεστίζ του μετά τις διαδοχικές προκρίσεις στον θεσμό του Κυπέλλου. Όσο προχωράει, γνωρίζει καλά, πως περισσότερα βλέμματα θα στρέφονται στις προσπάθειές του σε ένα θεσμό που άλλωστε μας έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του ΑΟΞ το 2018 στη φάση των ομίλων, ενώ είχε παίξει και με Λεβαδειακό, Παναχαϊκή, έχοντας νωρίτερα αποκλείσει τον Πλατανιά στα πέναλτι για να μπει στους ομίλους.

 

Η ομάδα που έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα ΕΠΣ Ξάνθης, τρία κύπελλα ΕΠΣ κι ένα Super Cup και φέτος για 8η σερί χρονιά θα μας εκπροσωπήσει στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής, βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το παιχνίδι της Κυριακής, εκεί όπου χρειάζεται και τη δύναμη του κόσμου σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι.

 

Διαιτητής του νοκ άουτ αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16:30 στη Φελώνη, ορίστηκε ο Γιώργος Κοσμόγλου (Χρυσανίδης -Τσακιρόπουλος) ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Ο Κώστας Μπεδρελής την 4η σερί παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και παρότι  ξεκίνησε νωρίς τις υποχρεώσεις του ο Άρης προκρίθηκε με 0-1 στην Καβάλα επί του Βύρωνα με το γκολ του Κουτσούμπα, κατέκτησε με 0-3 το Super Cup ΕΠΣΞ στο Κουτσό και στο 85’ με τον Γκιορτζίνη πήρε τη νέα νίκη – πρόκριση επί του Κιλκισιακού την περασμένη εβδομάδα.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/09

 

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-0

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-0 κ.α. 1-0 παρ.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΕΛ 0-0 κ.α., παρ., 1-3 πέν.

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/09

 

15:00 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δ.: Κωστούλας (Έβρου)

Β.: Κουβαλάκης (Δράμας) – Ζαχαρίας (Καβάλας)

 

16:00 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Δ.: Παπαγεωργόπουλος

Β.: Μαυροκορδόπουλος – Μακρής (ΕΠΣ Αργολίδας)

 

16:00 ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Δ.: Μπαϊρακτάρης (Μαραθωνίδης – Τραούδας)

 

16:30 ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Δ.: Κοσμόγλου (Χρυσανίδης – Τσακιρόπουλος) ΕΠΣ Μακεδονίας

 

16:30 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ

Δ.: Ψαρίδης (Ρούσσος – ΜΑρκαντωνάτος) Αθηνών

 

16:30 ΑΙΓΑΛΕΩ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Δ.: Νταουλας (Πλακας – Τσαγανού) ΕΠΣ Δυτ. Αττικής

 

16:30 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δ.: Φουστανάς (Μποζατζίδης – Φακανάς) Μακεδονίας

 

16:30 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δ.: Ρούτσης (Τριαντάφυλλος – Κλεπετσάνης) Κορίνθου

 

16:30 ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Δ.: Μαργαρίτης (Κέρκυρας)

Β: Μίχος – Μάνος (Λάρισας)

Σχετικά άρθρα