Συνάντηση του ΑΟΞ με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ – Η δήλωση του Χρ. Τοψίδη και το δελτίο τύπου του ΑΟΞ

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ είχε το προεδρείο του ΑΟΞ, με τον Χρ. Τοψίδη να προχωρά στην παρακάτω δήλωση:

Από σήμερα έχω την τιμή και τη χαρά να είμαι μέλος του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης!

Η εγγραφή μου μπορεί να έχει συμβολικό χαρακτήρα, όμως το ενδιαφέρον της Διοίκησής μας τόσο για τον ΑΟΞ, όσο και για τον Αθλητισμό γενικά σε όλη την Περιφέρεια μας είναι συνεχές και έμπρακτο.

Αυτά εξήγησα στον Κωνσταντίνο Ψωμά που είναι πρόεδρος του ΑΟΞ και τον Αλέξανδρο Γιαλάογλου, που είναι αντιπρόεδρος, στη συνάντηση που είχαμε στο γραφείο μου στην Κομοτηνή. Τους ευχαριστώ για την επίσκεψη, για την ενδιαφέρουσα συζήτηση, αλλά κυρίως για το ενδιαφέρον τους να προάγουμε όλοι μαζί τον αθλητισμό, να στηρίξουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και φυσικά να οργανώσουμε δράσεις που θα φέρουν ακόμη περισσότερους ανθρώπους στο γήπεδα και τους χώρους άθλησης.

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟΞ

Σήμερα η ομάδα μας εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του διοικητικού της συμβουλίου, είχε την τιμή να συναντηθεί με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χριστόδουλο Τοψίδη.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ενημερώσαμε τον κ. Περιφερειάρχη για τις συνέπειες που προκάλεσε στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης η έλλειψη αντιπροσώπευσης μας ως περιοχή στην υψηλή επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου ύστερα από πολλές δεκαετίες. Ακόμη ο κ. Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία και την δράση της ομάδας μας, τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται από όλη την κοινωνία της Ξάνθης, καθώς και την ανάπτυξη και εξέλιξη των ακαδημιών μας. Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν, επίσης, ο εκσυγχρονισμός και η αξιοποίηση του γηπέδου μας το οποίο επι σειρά ετών απαξιώθηκε και εγκαταλείφθηκε στην τύχη του.
Νιωθουμε μεγάλη ικανοποίηση ανάμεικτη με μια ευχάριστη και ανέλπιστη έκπληξη για την γνώση του επι των αθλητικών δεδομένων της περιοχής, για την εξαιρετική του ανάλυση επί των διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο έργο μας και το απτό και θετικό ενδιαφερον που επέδειξε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Το ενδιαφέρον του αυτό επισφραγιστηκε με την εγγραφή του ως μέλος της ομάδας μας γεγονός που μας εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη για το μέλλον, καθώς ως ο κορυφαίος εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο ΑΟΞ έχει έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του να αποτελέσει εκ νέου θεμέλιο της ανάπτυξης της περιοχής μας και να ξαναγίνει αξιος πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η διοίκηση του Α.Ο.Ξ. έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του γηπέδου μας, άρσης όλων των νομικών εμποδίων και προβλημάτων που βάρυναν τον σύλλογο, απαλλαγής από όλα τα οικονομικά και νομικά βάρη που καθιστούσαν αδύνατη την επανεκκίνηση του συλλόγου και πλέον ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον μας.
Σε αυτήν την αισιοδοξία πιστεύουμε ότι συμβάλλει και η στήριξη της Περιφέρειας και του επικεφαλής αυτής κ. Τοψίδη, τον οποιον ευχαριστούμε θερμότατα για την συμπαράταξή του στην προσπάθεια μας.

Σχετικά άρθρα