Οι ευχές του ΑΟΞ για τη νέα σελίδα του Βασίλη Τοροσίδη σε κομβικό ρόλο στην Εθνική Ελλάδος

Τρεις πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές με σπουδαία επιτεύγματα στην καριέρα τους, εντάχθηκαν στο επιτελείο των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων από την 1η Αυγούστου. Ο Βασίλης Τοροσίδης ως επικεφαλής της Εθνικής Ανδρών, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ως Γενικός Αρχηγός της Εθνικής Ανδρών και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ως τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιών.

 

Τα συγχαρητήρια του ΑΟΞ στην πρόσφατη αποθεωτική ανάρτησή του στα social media:

«Ο Βασίλης Τοροσίδης αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα για τον Αθλητικό Όμιλο Ξάνθης και τον Νομό μας. Ποδοσφαιρικά ίσως την σπουδαιότερη.

Στέλεχος των τμημάτων υποδομής αποτέλεσε ένα από τα πρώτα “βραβεία” τους με τον Βασίλη να υπογραφεί επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΟΞ.

Στην πορεία κατέγραψε 94 συμμετοχές , πέτυχε τρία γκολ βγάζοντας δύο ασίστ και παίζοντας δύο σεζόν με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ακολούθησαν ο Ολυμπιακός, η Ρόμα, η Μπολόνια αλλά κυρίως η Εθνική μας ομάδα της οποίας αποτέλεσε κομβικό στέλεχος καθ’ όλη την επαγγελματική του πορεία.

Η ψυχή, η αποφασιστικότητα και η σκληρή καθημερινή δουλειά του αποτέλεσαν σημαίες στο κάδρο της εξέλιξης του.

Το σημαντικότερο όμως είναι πως ο Βασίλης ουδέποτε ξέχασε τον τόπο καταγωγής του και τον σύλλογο που τον ανέδειξε. Ήταν ο πρώτος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έγινε μέλος του ΑΟΞ στην επανεκκίνηση του και στάθηκε δίπλα μας στον δύσκολο αγώνα της επιστροφής. Αυτό από μόνο του τον αναγάγει σε σημαίνουσα προσωπικότητα και για το ποδοσφαιρικό μέλλον της Ξάνθης.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Βασίλης Τοροσίδης στα νέα του καθήκοντα ως αθλητικός διευθυντής στην Εθνική Ελλάδας θα ανταποκριθεί τα μέγιστα έχοντας απόλυτη επίγνωση του ρόλου του.

Από όλο τον ΑΟΞ και τον φίλαθλο κόσμο μας, Βασίλη καλή σου επιτυχία! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα