Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣ Ξάνθης – Νέες ημερομηνίες έναρξης για κύπελλο και πρωταθλήματα – Πότε, που και με τι χαρακτήρα θα γίνει το Super Cup

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης κατά τη συνεδρίαση του που έλαβε χώρα στις 20-08-2024 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

  1. Ο αγώνας Super Cup 2024 Παύλος Μελάς Κουτσού – Άρης Αβάτου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Κουτσού. Η αναμέτρηση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και στο τέλος της συνάντησης θα απονεμηθούν κύπελλα στις συμμετέχοντες ομάδες.
  2. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύνδεσμο Προπονητών Νομού Ξάνθης κα ενημέρωση σχετικά με τον Κανονισμό Προπονητών 2024 της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
  3. Η Επιτροπή Παιδικού πρωταθλήματος θα καλέσει την ερχόμενη εβδομάδα τα σωματεία – ακαδημία ώστε να συζητήσουν για το παιδικό πρωτάθλημα 2024-2025.
  4. Η έναρξη του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης μεταφέρεται για το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου όπως και η έναρξη των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ 21-22 Σεπτεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ξάνθης ενημερώνει τα σωματεία να προχωρήσουν στην εγγραφή τους στο Ηλεκτρονικό Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού καθώς η τελική ημερομηνία δήλωσης είναι στις 31 Αυγούστου.

Τέλος παρακαλούνται τα σωματεία να προχωρήσουν στην έγκαιρη υποβολή των μετεγγραφών και επανεγγραφών των ποδοσφαιριστών.

Σχετικά άρθρα