Η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος – Εκτός έδρας ο… “άτυχος” Άρης Αβάτου

Σε γκρουπ έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Άρη Αβάτου να στέκεται… “άτυχος” γιατί από τις 5 ομάδες του μίνι γκρουπ, αφενός δεν ήταν στις τρεις που πέρασαν άνευ αγώνα στην Β’ φάση, ενώ μάλιστα θα παίξει εκτός έδρας το νοκ άουτ παιχνίδι με τον Βύρωνα Καβάλας. Πανθρακικός, Δόξα Βώλακα και Ορέστης Ορεστιάδας πέρασαν “μπάι”. Αν περάσει ο Άρης Αβάτου από την έδρα της ομάδας της Α! ΕΠΣ Καβάλας θα παίξει στην 2η φάση με τον Κιλκισιακό εντός έδρας στις γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Τα άλλα παιχνίδια του 1ου γκρουπ είναι για την 2η φάση είναι: Ορέστης – Μακεδονικός, Δόξα Βώλακα – Καβάλα, Πανθρακικός – Σάρτη.

Έτσι ο Άρης Αβάτου θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις από το Κύπελλο Ελλάδος και το νοκ άουτ παιχνίδι την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, ενώ ακολουθεί το Super Cup της ΕΠΣ Ξάνθης που θα γίνει Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Κουτσού με αντίπαλο τον περσινό πρωταθλητή Α! ΕΠΣ Π. Μελά, ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 22 Σεπτεμβρίου

Σχετικά άρθρα